2777
2789
عنوان

شما باردار بودین غذای هوس میکردین

1085 بازدید | 76 پست

به مامانی یا کس دیگه ای میگفتین براتون بپزه؟؟

امروز خیلی هوس  آش رشته کردم به مامانم گفتم رشته دلم کشیده کاش یکی برامون نذری میاورد ببینم چی میگه  گفت اره دیگه کسی نذری هم نمیاره منم دیگه رو خودم نذاشتم بگم برام بپز 

دلم واقعا شکست اصلا چهار ماهه که باردارم نگفته دخترم چیزی دلت نکشیده برات درست کنم

منم منتظرم عصر بشه یه اش فروشی خوب توشهرمون عصرها رشته درست میکنه بگم شوهرم برام بخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره همون بخری بهتره منم شهر غریبم باردارم هستم هرچی میخوام شوهرم برام میخره

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
نمیدونم شایدم چون باردارم هوذمونام بهم ریخته حساس شدم توقعم بالا رفته

توقعت واقعا بالا نیس بلاخره مادر هم یه روزی باردار بودن باید درک کنن شمارو عیب نداره خودتو ناراحت نکن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
من هر چی دلم میکشید به شوهرم میگفتم میخرید دوست نداشتم زحمت بندازم گردن مامانم

اخه برای بردارم هرساعتی هرچی بگه پامیشه میپزه ولی برای منو‌خواهرم اینجور نیست منم یکم دلم گرفت 

من اینقد حالم بده هیچی نمیخورم

احتمالا امروز برم زیر سرم

متنفر شدم از بارداری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مامانته نمیتونم فوش بدم ولی انصاف نیس دخترش حالا چیز سختیم نخاستی درست نکنه منم دلم اش رشته میخاس مامانم گفت درس کنم گفتم مال تو و نمیخام 😂

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من اینقد حالم بده هیچی نمیخورماحتمالا امروز برم زیر سرممتنفر شدم از بارداری

هفته چندمی منم تا هفته پیش اینجور بودم

الان هفته ۱۳ هستم کمی بهترم دارم‌ رو‌به بهبودی میرم

کاش نزدیک بودیم استارتر برات میاوردم

چون خودم هوس کردم ولی نتونستم بخورم تو یخچال موند

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اخی عزیزم.من اصلا ویار نداشتم اصلا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
هفته چندمی منم تا هفته پیش اینجور بودمالان هفته ۱۳ هستم کمی بهترم دارم‌ رو‌به بهبودی میرم

۸