2777
2789
عنوان

شما باردار بودین غذای هوس میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا متوجه منظورت نشده

آدم تو بارداری یکمی حساس میشه،ولی اینکه میگی برا داداشت میپزه و برا خواهرا نه ،فک کنم شبیه مامانم پسر دوسته،کاریش نمیشه کرد 

منم همش ویار اش و سوپ و غذای آبکی میکردم ،بچه م پسره، بارداری دخترم فقط برنج اینا می‌خوردم ، سوپ و آش اصلا نمی‌تونستم بخورم

احتمالا حالتون خوب بوده من این هفته کمی رو به بهتریم. شش کیلو کم کردم از اینکه بالا اوردم همه اش تهو ...

سر دوتا دخترهام بهترک بودم اما سر پسرم تا ۹ ماه مردم و زنده شودم گلاب ب روت هرچی میخوردم بالا  میاوردم آخرها ک دیگه خون میامد از بس معده ام هیچی قبول نمیکرد با اون زحمت درست میکردم هنوز نرفته پایین مجبور بودم توی دستشویی باشم

سر دوتا دخترهام بهترک بودم اما سر پسرم تا ۹ ماه مردم و زنده شودم گلاب ب روت هرچی میخوردم بالا میاور ...

چه جالب حالا اکثرا میگن بارداری دختر سخته و تهوع زیادی داره برای پسر تهوعت کمه و زود برطرف میشه

احتمالا متوجه منظورت نشدهآدم تو بارداری یکمی حساس میشه،ولی اینکه میگی برا داداشت میپزه و برا خواهرا ...

اره کلا داداشمو خیلی دوست داره

حتی مارو زودی شوهر داد که کلی پول خرج داداشم کنه😂😂

برای من تو انتی احتمال دختر داده😍

من کل بارداری اول و دوم خودم چیزی که هوس میکردم رو درست میکردم

مامانم خوب و مهربونه ولی کلا تو این باغا نیست بیخیاله منم چیزی بهش نمیگفتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟