2777
2789
عنوان

زنای قدیمی آزادی بیشتری داشتن

1592 بازدید | 73 پست

حتی طوی روستا ها 

مثلا الان مادربزرگم راجب جوانیای خودش حرفای میزنه که برای من قفله 

مثلا میگه ما قدیم ساعت ۳ نصف شب هم میزدیم بیرون همه جا امن بود 

یا مثلا الان ما چند پیرزن داریم تو فامیلمون که سیگار میکشن و همش میگن قدیم خوب بود 

حالا جا های دیگه رو نمی دونم ولی احساس میکنم تو کوردا قدیم اوضاع زنا خیلی بهتره بوده 

زنهای قدیم نه سواد درست و درمون داشتن، نه اختیاری از خودشون داشتن.

تنها هنرشون زاییدن بچه و غذا پختن بود

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به فرهنگ داره تو روستای ما دخترا و پسرا عین خواهر برادرن ینی آنقدر امنیت بالاس دخترا موی بازم بیان تو حیات یا دم در پسر چپ نگا نمیکنه

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

الانم آزادن بیشتر هم شده متاسفانه خود زن ها خفت میدن به خودشون و شدن برده برادر و نمیدونم پدر و شوهر و دوست پسر وگرنه زن آزاد همه جا آزاده زیر بار خفت و حرف و تصمیم گیری یکی دیگه نمیره

بستگی به فرهنگ داره تو روستای ما دخترا و پسرا عین خواهر برادرن ینی آنقدر امنیت بالاس دخترا موی بازم ...

اره ما هم الان یه فامیل داریم تو روستا که دختره موتور سواری میکنه 

ازدواج های اجباری و چادر پوشیدن به اجبار و تا موقع ازدواج اصلاح نکردن سیبیل و ابرو و تابو بودن پریود و مرد سالاری های فوق شدید کجاش میشه آزادی بیشتر ؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

روستاها که محیط کوچیک امنی هست همه هم دیگه رو میشناسن همین الانشم دخترای روستا ساعت ۳ شب میتونن برن بیرون 

من تهرانم الان ساعت ۸ به بعد میترسم بیرون باشم از یه کوچه خلوت با هزارتا ترس لرز رد میشم 

اصلا هم اینطور نیست

الان ازادی ها بیشتره

اونا میرفتن ۳ شب بیرون برای یه کاری نه اینکه برن دور بزنن و خوش بگذرونن

۲۴ ساعته کار میکردن اخر سر هم تو سن کم شوهر میکردن و مدام حامله بودن

هیچ وقت ازادی الان رو نداشتن

سیگار نماد آزادییه؟!!!!🤔🤔😑

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!