2777
2789

بلایی نبود سرم نیارع 

بی مسئولیت خسیس دروغگو فاسد 

خداروشکر شاغل بودم و ولش کردم اما طلاق نگرفتم 

یه پسر چهار ساله دارم ک با منه 

،حالا امروز دیدم داره بهم زنگ میزنه 

(اختلاف ما آخرین بار سر این بود ک حشیش میکشید و گردن نمی‌گرفت)متوهم شده بود و تهمت میزد

دو سه ماه پیش به گوشم رسید رفته کمپ 

...

جوابش نده...کاش طلاق میگرفتی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺🥺🥺🥺🥺چقدر خوب قوی بودین برید مشاوره خانواده شاید تونستین باز ادامه بدین

ادم چیزی ک بالا اورده دوباره نمیخوره...مگه روح و احساس ما خانما بازیچه مرداس...

یبار نتونسته باهاش زندگی کنه..حالا ک دل کنده دوباره شروع کنه...مگه خانما دل ندارن...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
باید طلاقتو میگرفتی اینجور کع نمیشه طلاق نگرفتن به معنی اینه که امکان بازگشت هست

پسرم خیلی گیر داره به بابا .همش میشه بابام کجاست 

میترسم بزرگ تر شه بره پیش اون اونوقت اگر طلاق بگیرم هیچ راهی ندارم

...

اسی به کمپ زیاد دلخوش نکن ادمای زیادی دیدم حتی۶ماه کمپ بودن دقیقا روزی که برگشتن شروع کردن_یک معتاد فقط زمانی بایدازترکش مطمئن بشی که توی گورخوابیده باشه حالا اخلاقهای گند دیگشون به کنار

اسی به کمپ زیاد دلخوش نکن ادمای زیادی دیدم حتی۶ماه کمپ بودن دقیقا روزی که برگشتن شروع کردن_یک معتاد ...

نه کی گفته خیلیا پاک میشن مث پسرعمو مامانم هم خونه ساخت هم ماشین خرید ماشاالللله بهش چشم نزنم

هم کربلا بودن ماه قبل باخانومش

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه کی گفته خیلیا پاک میشن مث پسرعمو مامانم هم خونه ساخت هم ماشین خرید ماشاالللله بهش چشم نزنمهم کربل ...

اونکه شما میگین یک نفردرمیلیونه من از میلیونش دارم صحبت میکنم وگرنه استثنا همیشه وجودداره