2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگم شوهرم چی گفت😔🖤

370 بازدید | 14 پست

بچه ها چن شب پیش من با شوهرم بحثم شد خیلی غیر واضح بهش نشون دادم بقیه ی مردا اینکارو میکنن تو نمیکنی

بعد خیلی ناراحت شد خودمم پشیمون شدم ولی خب ناراحت شد گفت برو پی زندگیت من نمیتونم مث دوس پسرا و مردای بقیه باشم😭

گفت من تنهاییی ، هم پسرم هم مردم هم شوهرم هم حمالم،

بعد گفتم یعنی اگ بگم برو میری، گفت اره حتما میرم

بعد گفت درکم نمیکنی منو با مردای دیگ مقایسه میکنی ولی واقعا اولین بارم بود

بعد اینکه عقدم یه سال و نیمه 

همسرم واقعا مرد خوبیه خانوادم خیلی اذیتش میکنن غرورشو میشکنن ولی با این وجود مونده و میگ تو ارزشش رو داری

و خیلی کارای دیگ

یعنی از عصبانیت بوده

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا چی خواستی مگه متوجه نشدم

یه مسئله  ی پیش پا افتاده بود

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

مقایسه کردن کلا خوب نیستش عزیزم

مخصوصا مردا غرورشون میشکنه

حالا تو عصبانیت این حرف رو زده ولی خوب تو هم دیگه 

مقایسه نکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
یه مسئله ی پیش پا افتاده بود

بگو شاید مردهای ما هم نمیکنند او کار رو شما بیخود پیچیدی دست و پای اون بدبخت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بقیه مردا چیکار میکنن ک شوهر تو نمیکنه

خیلی بی اهمیت بود 

گفتم من سرماخوردم تو نباید بیای دیدنم بعد گفت مریض میشم میوفتم نمیتونم خونه رو درست کنم، بعد من با بقیه مقایس کردم

بگو شاید مردهای ما هم نمیکنند او کار رو شما بیخود پیچیدی دست و پای اون بدبخت

اره میدونم من الکی نمیدونم حالم خوب نبود یا چی

ولی دعوامون شد 

فرداش اشتی کردیم ها ولی هب

خانواده ات اذیتش میکنن خودت بقیه رو میکوبی تو سرش ، بره سنگین تره ، اینجوری سلامتیش رو از دست میده

یا یکی رو قبول نکنید از اول یا بعدش یاد فلان و فلان نکنید و بیفتید به سوهان روح بودن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

حالا انقد نباید واکنش نشون میداد ولی معلومه روش فشاره اونم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خانواده ات اذیتش میکنن خودت بقیه رو میکوبی تو سرش ، بره سنگین تره ، اینجوری سلامتیش رو از دست میدهیا ...

به خدا من اولین بار بود که مقایسش کردم

من خیلی دوسش دارم سوهان روح چیه

شاید خانوادم اذیتش میکننن ولی خودمم دارمخسته میشم اینقدر سختی کشیدم

با وجود اینکه خانواده ات اذیتش میکنن و غرورش رو شکستن و باز باهات مونده به خودت حق دادی ازش گلایه کن ...

😔😔😔

میدونم 

ولی اونجا دلم پر بود