2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رهام 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

رهام ولی قدیمی شده

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

رهام ولی قدیمی شده

تو اطرافیانم اینا تا حالا نشنیدم اصن این اسمم بقیه جاها دیدم 

خیلی دنبال قدیم و جدید نیستم فقط می‌خوام هم معنیش خوب باشه هم یه اسمی باشه که بین همسناش مسخره نشه

من هر اسمی میخوام انتخاب کنم همش ازش ایراد میگیرم یا خودم یا شوهرم لیام یاد شلوار لی میفتم لیام(شلوارلی هایم) 😑😑😑

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

تو اطرافیانم اینا تا حالا نشنیدم اصن این اسمم بقیه جاها دیدم خیلی دنبال قدیم و جدید نیستم فقط می‌خوا ...

پس رهام گزینه خوبیه لیام قشنگه ولی انگار یمقدار از نظر اوایی دخترونس

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز