خوبه باید اخلاقش رو بسنجی ربطی به شغل نداره والا شوهر خاله من رییس بانک یک حرمله ای هست که یزید و دارودستش کم میارن جلوش. شوهرم انتظامیه مظلومه. ربطی نداره
چه ربطی به شغل داره خصلت طرف ؟؟ آدم هارو قضاوت نکنین .
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
عزیزم تو هر شغلی همه جور آدمی هست مثلا به نظرتون میشه گفت همه اونایی که سوپر مارکت دارن فلانن؟ من تو اقوام دو نفر نیروی انتظامی دیدم بسیار آدمای محترم خوب و شوخ طبعی بودن و نسبت به خونواده بسیار مهربون و دلسوز
ما کل خاندانمون نظامین😂 بستگی ب خود شخص دارع. اونایی ک من دیدم و باهاشون سروکار دارم بشدتتتت خانواده دوست و اهل زن و زندگیشونن. اخلاقاشونم خوبه. بحاطر محیطی ک توش هستن ممکنه ب ظاهر یکم جدی و اینا باشن ولی فقط ظاهرشون اینطوره ممکنه باطن بشدت شوخ طبغ باشن. و یکم وقت شناس اینا و مقرراتی یخورده . مثلا با بابام میخاد بیاد دنبالم میگه سه دقیقه دبگه اونجام و واقنم سه دقیقه دیگه اینجاس😂بازم بستگی ب شخص دازع هرکسی شخصیت متفاوتی داره.
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/