2777
2789
عنوان

مگه خانه داری چشه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این به خاطر پرنسسعلی شدن شوهراستوگرنه کرد وظیفش اینه که زنشو از هر لحاظ تامین کنه😐شما از این به بعد ...

من ک مجزدم خواهر پسر ندارم😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

میگم برای آینده

چشم ولی ما که باهم جبهه گیری نداریم خواهر😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب منم از رو جبهه گیری نگفتمممم😂

اخهه لحظه ترسیدم حقیقتا😂

به عنوان کسی که شاغل بودم و الان خانه دارم واقعا خانه داری رو ترجیح میدم و لذت میبرم اصلا هم حرف مرد ...

یجا خوندم نوشته بود اصلا خدا روحیه خانومارو متناسب با خانه داری و اداره ی خونه و بچه ها خلق کرده ،و این بد نیست اصلا حالا تحت تاثیر جو جامعه یا بعضی شخصیت ها طرف با خونه داری اوکی نیست 

عاشق خوابم 🦥💜

وقتی حتی پیامامم جذبه دارن😂:

😂😂

یجا خوندم نوشته بود اصلا خدا روحیه خانومارو متناسب با خانه داری و اداره ی خونه و بچه ها خلق کرده ،و ...

دقیقا همینه خب

فطرت خانوما اینه که خانه دار باشن در اصل وظیفه پول درآوردنم ندارن چون به قول امام علی المرأة ریحانه 

خانوما گلن و ظریفن و برای کارای ظریفم خلق شدن

من مخالف این حرفام کاری ام ندارم فلان مسئول چیکار می کنهاسلام حد و حدود حقوق زن و مشخص کرده، مهریه ، ...

انچه که واقعی هست بگوش ما هم رسیده ولی چیزی که عمل میشه ،چیز دیگری است عزیزم .شما با همون مرد واقعی هم به مشکل بربخوری همین قانون و همین دادگاه مملکتت بینتون حکم میکنه نه قاتون شما یا قانون اسلام واقعی ! شما تا حالا فکر کنم نه دادگاه طلاق دیدی نه تمکین و نفقه و مهریه و از این حرفا ! یکجوری حرف میزنی که انگار تا به حال ایران زتدگی نکردی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
یجا خوندم نوشته بود اصلا خدا روحیه خانومارو متناسب با خانه داری و اداره ی خونه و بچه ها خلق کرده ،و ...

دقیقا درسته

من اون موقع که شاغل بودم واقعا هیچ لذت و تفریحی نداشتم حتی آشپزی رو با خستگی انجام میدادم 

الان با اینکه بچه دارم ولی با عشق همه کارامو میکنم و تا آخر عمرم دیگه نمیرم سرکار 

واسه خودم سریال هم میبینم 😃 خوراکی و غذا های مختلف درست میکنم 

استراحت میکنم شاد و سرحال میشم شوهرمو از نظر روحی ساپورت میکنم اونم از این وضعیت به شدت راضیه و میگه کجا میخوای بری سرکار بشین خونه پیش بخاری و کولر با بچه عشق کن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️