2777
2789
عنوان

مگه خانه داری چشه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 63 پست
انچه که واقعی هست بگوش ما هم رسیده ولی چیزی که عمل میشه ،چیز دیگری است عزیزم .شما با همون مرد واقعی ...

منم از ایران چیزی نمیگم 

ایران فقط سعی کرده اسلامی باشه همین

که شکستم خورده 

من مخالف این حرفام کاری ام ندارم فلان مسئول چیکار می کنهاسلام حد و حدود حقوق زن و مشخص کرده، مهریه ، ...

دقیقا درسته عزیزم 

الان شوهر من میگه پول من و تو نداریم هرچی داریم مال دوتامونه حتی وقتی میخواد سرمایه‌گذاری کنه از من می‌پرسه میگه طلا می‌خوام بخرم تو اگه چیزی دوست داری بخر منم انتخاب میکنم طبق سلیقه من میخره اما هروقت نیاز باشه طلا رو بهش میدم 

اصلا پول تو جیبی هم ندارم چون هرچی بخوام بهم میده یا واسم میخره

میگه اگه بهت پول تو جیبی بدم همش نگرانی که تموم نشه یا کم نیاری بعد ذهنت مشغول میشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بستگی به وضعیت زندگیت و همسرت داره

مثلا من خودم واقعا میخوام شاغل بشم از شغل داشتن و حقوق خودم لذت میبرم.

خانه دار شدن باید برای کشی خانه دار باشی که قدرش رو بدونه

من خیلی از آقایون رو دیدم که به زن خانه دار به چشم کسی نگاه میکنن که کاملا راحته و حتی زورشون میاد خرج کن  براشون 

برای همین خودم جرئت خانه دار شدن رو ندارم

برای همین کاملا بستگی به وضعیت زندگیت داره

مثلا اگه همسرت یه آدم کاملا حامیه راحت میتونی خونه دار بشی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗