2777
2789
عنوان

مگه خانه داری چشه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 63 پست
توی دنیای واقعی چیزی به نام ملکه نداریمخیلی از خانوم های ایرانی باوجود دیدن خیانت و کتک از سمت همسر ...

این به خاطر استقلال مالی نداشتن اون خانما نیست

به خاطر فرهنگ داغون خونوادشونه که ازشون حمایت نمی کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تو این سایت کم ندیدیم متاسفانه

درسته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اره موافقم استقلال مالی مخصوصا در مقابل شوهر بشدت واجبه

این به خاطر پرنسسعلی شدن شوهراست

وگرنه کرد وظیفش اینه که زنشو از هر لحاظ تامین کنه😐

شما از این به بعد یاد بگیرید پسراتونو مرد بار بیارید

من از وقتی درسم تموم شده ازدواج کردم و تو خونه بودم و اینو فهمیدم روحیه‌م داغونه با خونه موندن و فقط کار خونه کردن 

و حالا یه پسر یکساله هم دارم که به شدت به من وابسته‌س و وقتی ازش دورم خیلی اذیت میشه و نمیدونم باید چیکار کنم 

فکر میکنم حال بدی که دارم به خاطر خونه داریه

این به خاطر استقلال مالی نداشتن اون خانما نیستبه خاطر فرهنگ داغون خونوادشونه که ازشون حمایت نمی کنن

به هر حال نمیشه طرف با دوتا بچه دوباره برگرده خونه پدرش و خرجش رو باش بده

آدم اگه استقلال مالی داشته باشه خودش می‌تونه برای زندگیش تصمیم بگیره

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
من از وقتی درسم تموم شده ازدواج کردم و تو خونه بودم و اینو فهمیدم روحیه‌م داغونه با خونه موندن و فقط ...

خب شما لابد علاقه داشتی به کار بیرون

من اصلا علاقه ای ندارم

دوس دارم تو خونه باشم اصلا

این دقیقا همون فشار روانیه که دارم ازش حرف می زنماز قدیم گفتن مرد نون آور خونست و باید کار کنهچه معن ...

خب مردا هم مردای قدیم !

اگه قدیم بود و یه مرد واقعی بود آره شاید کار نمی‌کردم 

الان هرگز 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

این دقیقا همون فشار روانیه که دارم ازش حرف می زنماز قدیم گفتن مرد نون آور خونست و باید کار کنهچه معن ...

عزیرم فکز میکنی اینا رو کی داره جا میندازه ،مسئولین مملکت ! وقتی مهریه زن رو دارن ازش میگیرن وقتی هیچ نوع حمایت اجتماعی از زنها نمیکنن وقتی ....و  هزاران هزار ! خوب زنها هم مجبورن برای بدست اوردن حداقل حقوقشون که پشتوانه مالیه ،کار کنن ! از اون طرف دائم قانون حجاب و تمکین و چند همسری و .‌‌.‌. رو به اسم اسلام یزرگ میکنن . وقتی اینهمه دختر و زن که تو دستگاههای دولتی کار میکنن و بعضا مورد سواستفادع همین اقایون قرار میگیرن ،اسلامشون در خطر نیس ولی حدیث میارن که زنی که مهریه نداره ،محبوب فاطمه زهراس ! تو خارج لااقل اگر همپای مردا کار میکنن از یک سری حقوق شهردندی برخوردارن اینحا که ...

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
به هر حال نمیشه طرف با دوتا بچه دوباره برگرده خونه پدرش و خرجش رو باش بدهآدم اگه استقلال مالی داشته ...

ابنا موارد استثناان 

بعدم حتی تو این شرایطم اون شوهر وظیفه داره که نفقه بپردازه به زنش و خرج بچه هاشو بده 

نده قانون می تونه بگیره دمارشو در بیاره

خب شما لابد علاقه داشتی به کار بیرونمن اصلا علاقه ای ندارمدوس دارم تو خونه باشم اصلا

شاید منم به خاطر اطرافیانم باشه اکثر دوستام شاغلن 

کاش منم از این وضعیت لذت ببرم 

این به خاطر پرنسسعلی شدن شوهراستوگرنه کرد وظیفش اینه که زنشو از هر لحاظ تامین کنه😐شما از این به بعد ...

به هر حال نگاه ها به زندگی متفاوتی

من چه دختر و چه پسر داشته باشم بهش یاد میدم باید تلاش کنه و پول در بیاره

از نظر من استقلال. برای زن بسیار واجبه

ابنا موارد استثناان بعدم حتی تو این شرایطم اون شوهر وظیفه داره که نفقه بپردازه به زنش و خرج بچه هاشو ...

نفقه توی قانون مقدارش خیلی کم هست که توی دنیای واقعی کفاف زندگی رو نمیده

عزیرم فکز میکنی اینا رو کی داره جا میندازه ،مسئولین مملکت ! وقتی مهریه زن رو دارن ازش میگیرن وقتی هی ...

من مخالف این حرفام کاری ام ندارم فلان مسئول چیکار می کنه

اسلام حد و حدود حقوق زن و مشخص کرده، مهریه ، نفقه و... هزار جور چیز دیگه که( نذاشتن به گوش شما برسه..!)

اون وقت یه 4 تا مرد تو زرد از آاب در میان حقوقشونو رعایت نمی کنن ملت باز استقلال مالی خانم و بهانه می کنن

مرد اگه مرد باشه و تربیتش درست باشه

زنش اصن نباید احساس نیاز به استقلال مالی بکنه