2777
2789

میافته دیگه،علامتی نداره، معمولا سریعم تموم میشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میافته دیگه،علامتی نداره، معمولا سریعم تموم میشه

اخه من اولین بار بود تجربه میکردم این حسو حالا نمیدونم بختکه یا چی

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

برای من اینجوری بود که جیغ میزدم کسی صدامو نمیشنید

یا میخواستم از جام پاشم نمیتونستم، گردن به پایین فلج بودم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بختک چیه؟

فلج خواب، بزن گوگل کامل توضیح داده 

برای من اینجوری بود که جیغ میزدم کسی صدامو نمیشنیدیا میخواستم از جام پاشم نمیتونستم، گردن به پایین ف ...

من اول حس خفگی بهم دست داد از خواب بیدار شدم بعد چند دیقه تونستم پاشم برقو روشن کردم طپش قلب اینا گرفتم داشتم میمردم رسما

من اول حس خفگی بهم دست داد از خواب بیدار شدم بعد چند دیقه تونستم پاشم برقو روشن کردم طپش قلب اینا گر ...

نمیدونم شایدم بوده

برای من وقتی بچه بودم زیاد اتفاق میافتاد نمیدونم چرا 

خیلیییییی ساله تجربه ش نکردم خداروشکر 

نمیدونم شایدم بودهبرای من وقتی بچه بودم زیاد اتفاق میافتاد نمیدونم چرا خیلیییییی ساله تجربه ش نکردم ...

خداروشکر من فکر کردم حمله عصبیه

میخوای از خواب بیدار شی پا میشی راه میری بعد میبینی سر جاتی، نمیتونی از خواب بیدار شی و تکون بخوری

نه اینطور نشدم با طپش قلب زیاد بیدار شدم خفه داشتم میشدم از جامم نمیتونستم تکون بخورم