mwmwm مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 عنوان غلط میکنی | مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 129 پست به مامانم میگم میخوام ازدواج کنم !مامانم : غلط میکنی …من چرا ؟؟؟؟؟میگه ما از مادر شوهر چه خیری دیدیم که زن تو ببینه ؟یعنی من موندم ایم الان کیو کوبید 🤔 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر 1403/10/23 | 02:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 چرا آخه خب نداره کی دخترشو به دیوانه میده مگر اینکه خودش دیوانه باشه 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 حالا از کجا فهمیدی من عاقلم¿😂 وقتی با رد داده حرفی ندار یعنی عاقلی 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3542 اره چون پسر خودشو میشناسه 😅 خوبه پس به فکر دختر مردمه 🤍😂مامان منم به داداشم میگه هیچوقت زنت نمیدم میزنی دختر مردمو بدبخت میکنی ، منم بهش گفتم اگه رفتیم خاستگاری برات ، میرم به دختره میگم من حاضر نیستم با یکی مثل داداش خودم ازدواج کنم حالا خودت میدونی😂 عاشق خوابم 🦥💜
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 6119 سکوت مال دنیای مرده هاست ما سکوت میکنیم که از خودمون دفاع کنیم ولی سکوت مال ادمهای زنده نیست 😉 🗿😂رد دادیم همگی ماشالا بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
avam2 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 وقتی با رد داده حرفی ندار یعنی عاقلی 😅 نمیدونم...اگه عاقل بودم الان باید خواب میبودم🗿
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2291 خب نداره کی دخترشو به دیوانه میده مگر اینکه خودش دیوانه باشه 😅 دیوانه از چه لحاظسلامت روانو الان هیچکی نداره گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود با غم آنها که برای ما جان دادهاند چه باید کرد؟
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 خوبه پس به فکر دختر مردمه 🤍😂مامان منم به داداشم میگه هیچوقت زنت نمیدم میزنی دختر مردمو بدبخت میکنی ... خواهر شوهرم خواهر شوهرهای قدیم 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2291 بگو دیوانه ای میخوای زن بگیری توی ۲۶ سالگیبزار۳۵ سالت بشه بعد تصمیم بگیرالان زن بگیری چند سال دیگه ... زن که خوبهالبته زن خوب خوبهکه کم پیدا میشه مثل مردای خوبب گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود با غم آنها که برای ما جان دادهاند چه باید کرد؟
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 🗿😂رد دادیم همگی ماشالا دنیای خوبیه امتحانش کن دیگه از حرف کسی ناراحت نمیشی قضاوت دیگران برات بی اهمیت میشه تازه هیچکسم باهات کاری نداره همه میگن جدی نگیر رد دادهکلی زندگیت عوض میشه 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 نمیدونم...اگه عاقل بودم الان باید خواب میبودم🗿 ادم عاقل میدونه وقت واسه خوابیدن زیاده کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 6119 دنیای خوبیه امتحانش کن دیگه از حرف کسی ناراحت نمیشی قضاوت دیگران برات بی اهمیت میشه تازه هیچکسم باها ... کلی وقته تو ای دنیا هسمپیشکسوتی هسم برای خودم بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
avam2 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 ادم عاقل میدونه وقت واسه خوابیدن زیاده مثل اینکه ت عاقل تر از منی👍😂
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 دیوانه از چه لحاظسلامت روانو الان هیچکی نداره اگه سلامت جسم بود میگفتن بیمار جسمی سلامت روان هست که درجه بندی داره که یکی مونده به اخرش رد دادنه که فعلا توی اون نقطع هستم اخرین درجه که میشه زنجیری کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 زن که خوبهالبته زن خوب خوبهکه کم پیدا میشه مثل مردای خوبب هم زن خوبه هم مرد ولی خوبترش ادم درست زندگیه کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر