2821
2789
عنوان

غلط میکنی

1090 بازدید | 129 پست

به مامانم میگم میخوام ازدواج کنم !

مامانم : غلط میکنی …

من چرا ؟؟؟؟؟

میگه ما از مادر شوهر چه خیری دیدیم که زن تو ببینه ؟

یعنی من موندم ایم الان کیو کوبید 🤔

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولش کن اعصابش خورد کردی وقتی میگه نه یعنی نه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مادر شوهرش چه خیری از عروس دید ک ایشون ببینه😂🤌

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

ولش کن اعصابش خورد کردی وقتی میگه نه یعنی نه

والا من موندم 

یه روز میگه چرا زن نمیگیری 

میگی میگیرم میگه غلط کردی 

والا موندیم یکی بیاد مارو بگیره 😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

والا من موندم یه روز میگه چرا زن نمیگیری میگی میگیرم میگه غلط کردی والا موندیم یکی بیاد مارو بگیره � ...

بد موقع میگی اونم حوصله نداره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز