mwmwm مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 عنوان غلط میکنی | مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 129 پست به مامانم میگم میخوام ازدواج کنم !مامانم : غلط میکنی …من چرا ؟؟؟؟؟میگه ما از مادر شوهر چه خیری دیدیم که زن تو ببینه ؟یعنی من موندم ایم الان کیو کوبید 🤔 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر 1403/10/23 | 02:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنصلی_فی_القدس عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 6036 😂 فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 😂🦍 ما یه عمره فکر میکردیم خیلی عاقل هستیم بعد دیدیم کلا دیوانه تر از ما وجود نداره هرکس اومد فقط بنده نیتزش بود هرکی اومد سو استفاده کرد هرکی اومد یه ضربه درست زد دیگه خسته شدم از دنیای عاقل بودن کلا رد دادم از دنیا و الان دارم لذتشو میبرم 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 6119 چند دقیقه ؟😅 ۱۵ کافیه شاید بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 حتما میشناست چرت گفتی جدی نگرفتنت یه عمر جدی گفتیم کسی نفهمید بزار بقییه عمر هم نفهمن ما چی گفتیمجدی گرفتن و نگرفتن دیگه مهم نیست 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2291 ولی خوشبحالتون پسرید میرید خواستگاریدخترا باید منتظر بمونن اونم ک دیه الان خواستگار به ندرتهگرچه خواست چه گاریاز چه دواجیدو برابر کردن مسئولیت و بدبختی و نگرانی جرعت میخوادکه مو نداروم😂اصلا حوصله خودمم ندارم گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود با غم آنها که برای ما جان دادهاند چه باید کرد؟
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 من با ادمی ک رد داده صحبتی ندارم😁🤣 کلا ادمی هم که رد داده با ادم عاقل حرفی نداره حرف همو نمیفهمن 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 ۱۵ کافیه شاید سکوت مال دنیای مرده هاست ما سکوت میکنیم که از خودمون دفاع کنیم ولی سکوت مال ادمهای زنده نیست 😉 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 🤣🤣🤣 میخواسته بهونه بیاره اره چون پسر خودشو میشناسه 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2291 منم داداشم ۲۶ سالش شدهمیگه خدایی سال بعد باید زن بگیرمهمچنان وضعیت اقتصادی و خونه ماشین: گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود با غم آنها که برای ما جان دادهاند چه باید کرد؟
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 ولی خوشبحالتون پسرید میرید خواستگاریدخترا باید منتظر بمونن اونم ک دیه الان خواستگار به ندرتهگرچه خوا ... ما بریم هم خواستگاری کی به ما زن میده اخه دلت خوشه ها 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2291 ما بریم هم خواستگاری کی به ما زن میده اخه دلت خوشه ها 😅 چرا آخه گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود با غم آنها که برای ما جان دادهاند چه باید کرد؟
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 منم داداشم ۲۶ سالش شدهمیگه خدایی سال بعد باید زن بگیرمهمچنان وضعیت اقتصادی و خونه ماشین: بگو دیوانه ای میخوای زن بگیری توی ۲۶ سالگیبزار۳۵ سالت بشه بعد تصمیم بگیرالان زن بگیری چند سال دیگه میای اینجا ور دل من تاپیک میزنی که رد دادی 😅 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
avam2 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 کلا ادمی هم که رد داده با ادم عاقل حرفی نداره حرف همو نمیفهمن 😅 حالا از کجا فهمیدی من عاقلم¿😂