دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 عنوان سرد شدن 95 بازدید | 15 پست تو یه رابطه هر دو طرف همو دوست داشته باشن بعد یکیشون یهو سرد شد چیکار کنیم 1403/10/23 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 بچسبونش به بخاری گرم شه خخخخخخخ نه جدی میگم چیکار کنم هر وقت هم بهش میگم میگه نه من مثل قبلم
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6589 بزارش رو گازدرشو بزار و زیرشو کم کن😂شوخی کردم عزیزم اگه احساس میکنی هنوز علاقه داره طرف بهت خوشحالش کن از دلش در بیار اگه ناراحتش کردی باهاش حرف بزن و حلش کن فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که میخواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 برن تراپیست و با یه روانشناس حرف بزنن امکانش نیست برم ...
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 بزارش رو گازدرشو بزار و زیرشو کم کن😂شوخی کردم عزیزم اگه احساس میکنی هنوز علاقه داره طرف بهت خوشحالش ... همش احساس میکنم که از چیزی ناراحته یا من حرفی زدم که باعث بشه اون ناراحت بشه هر چی میپرسم جواب درست درمون نمیده
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6589 همش احساس میکنم که از چیزی ناراحته یا من حرفی زدم که باعث بشه اون ناراحت بشه هر چی میپرسم جواب درست ... حضوری برو باهاش صحبت کن اگه شرایطشو داری چون با چت درنتیجه دعوا بالا میگیره ولی رو در نه فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که میخواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 حضوری برو باهاش صحبت کن اگه شرایطشو داری چون با چت درنتیجه دعوا بالا میگیره ولی رو در نه چطوری سر حرفو باز کنم؟مثلا حرف میزنیم بگم یهو چرا سرد شدی
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6589 چطوری سر حرفو باز کنم؟مثلا حرف میزنیم بگم یهو چرا سرد شدی بگو میشه یه چیزی بگم؟میگه ارعبگو قول میدی راستشو بگی؟ جواب که دادبگو دلم گرفته احساس میکنم ازم ناراحتی دوس دارم اگه اتفاقی افتاده یا ناخواسته ناراحتت کرده در موردش حرف بزنیم فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که میخواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 بگو میشه یه چیزی بگم؟میگه ارعبگو قول میدی راستشو بگی؟ جواب که دادبگو دلم گرفته احساس میکنم ازم ناراح ... مرسییییییییی ولی بعد برگرده بگه نه ناراحت نیستم چی
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6589 مرسییییییییی ولی بعد برگرده بگه نه ناراحت نیستم چی بگو پس چرا با رفتارات داری ناراحتم میکنینکنه دیگه دوسم نداریخودت قلقشو بلدی دیگه فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که میخواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 بگو پس چرا با رفتارات داری ناراحتم میکنینکنه دیگه دوسم نداریخودت قلقشو بلدی دیگه واییی مرسی با حرفات کلی امید دادی بهم😘
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6589 واییی مرسی با حرفات کلی امید دادی بهم😘 قربونت برم عزیزماگه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم💛 فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که میخواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...
دچار00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 257 قربونت برم عزیزماگه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم💛 فدات عزیزم درخواست دوستی دادم هر وقت سوالی داشتم ازت میپرسم😘