2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزارش رو گازدرشو بزار و زیرشو کم کن😂

شوخی کردم عزیزم اگه احساس میکنی هنوز علاقه داره طرف بهت خوشحالش کن از دلش در بیار اگه ناراحتش کردی باهاش حرف بزن و حلش کن

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

بزارش رو گازدرشو بزار و زیرشو کم کن😂شوخی کردم عزیزم اگه احساس میکنی هنوز علاقه داره طرف بهت خوشحالش ...

همش احساس میکنم که از چیزی ناراحته یا من حرفی زدم که باعث بشه اون ناراحت بشه هر چی میپرسم جواب درست درمون نمیده

همش احساس میکنم که از چیزی ناراحته یا من حرفی زدم که باعث بشه اون ناراحت بشه هر چی میپرسم جواب درست ...

حضوری برو باهاش صحبت کن اگه شرایطشو داری چون با چت درنتیجه دعوا بالا میگیره ولی رو در  نه

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

چطوری سر حرفو باز کنم؟مثلا حرف میزنیم بگم یهو چرا سرد شدی

بگو میشه یه چیزی بگم؟میگه ارع

بگو قول میدی راستشو بگی؟ جواب که داد

بگو دلم گرفته احساس میکنم ازم ناراحتی دوس دارم اگه اتفاقی افتاده یا ناخواسته ناراحتت کرده در موردش حرف بزنیم 

مرسییییییییی ولی بعد برگرده بگه نه ناراحت نیستم چی

بگو پس چرا با رفتارات داری ناراحتم میکنی

نکنه دیگه دوسم نداری

خودت قلقشو بلدی دیگه 

واییی مرسی با حرفات کلی امید دادی بهم😘

قربونت برم عزیزم

اگه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم💛