2777
2789
عنوان

قرص سرترالین و خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5677 بازدید | 31 پست
میتونم بپرسم چرا مجردی ازدواج نکردی یا جدا شدی

نه مجردم ،و تابحال ازدواج نکردم 

هر برهه ایی از زندگیم ی دلیلی داشتم،مثلا ی مدت زیادی به ی نفر علاقه داشتم ،و از فرط علاقه ام به اون نمیتونستم با احساسات خودم و دیگران بازی کنم ،ی مدت بخاطر مشکل وسواسم که اصلا نمیتونستم مسعولیت زندگی مشترک رو بپذیرم،خواستگار زیاد داشتم ولی همیشه دوست داشتم با عشق ازدواج کنم 

ولی  کلا شخصیتم جوری که دوست دارم مجرد بمونم ،مگر اینکه خیلی عاشق طرفم باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مجردم ،و تابحال ازدواج نکردم هر برهه ایی از زندگیم ی دلیلی داشتم،مثلا ی مدت زیادی به ی نفر علاقه ...

دوست نداری ازدواج کنی یا پسر موزد علاقت پیدا نشده یه دوست پسر بگیر برو لذتش ببر هر وقت هم خدا خواست ازدواج میکنی شاغلی؟

دوست نداری ازدواج کنی یا پسر موزد علاقت پیدا نشده یه دوست پسر بگیر برو لذتش ببر هر وقت هم خدا خواست ...

پارتنر دارم،خداروشکر هر دو بهم علاقه مندیم 

ولی ی مشکلی براش پیش اومد کع کلا فعلا همه تمرکزش به مشکلشه 

شاید اگر مشکلات نبود،پا پیش میزاشت

دونستن این که بدونی افکارت واقعی نیس یعنی اینکه نشخوار یا همون وسواس فکریه آرومت میکنه

احتمالا این علائم رو داری

۱ مدام تو ذهنت میاد و ازت میخواد راجب اون مسئله توضیح بدی

۲شک های زیادی تو ذهنت ایجاد میشه مثلا نکنه خود ارضایی کردم اینطوری شد نکنه به خاطر اون به فلان چیز بر خوردم و موارد زیادی از این قبیل با عنوان نکنه.... میاد و موجی از اضطراب رو به دنبال میاره برات 

ولی بدون اینم جزو همون وسواسس 

۳قرص های مربوط به اعصاب رو به هیچ عنوان نباید یکهو جوگیر بشی و قطع کنی 

این برای من مشده  سرترالین یدفعه یادم رفته نخوردم میل جنسیم زده بالا

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

2790
2778
2791
2779
2792