2777
2789
عنوان

قرص سرترالین و خود ارضایی

5592 بازدید | 31 پست

سلام 

بچه ها من ی مشکلی دارم ،نمیدونم چیکار کنم اگر کسی راه حل بده واقعا ممنون دارش میشم 

من ی مدت سرترالین میخوردم ،دارو رو یهو قطع کردم 

یک ماه حالم بشدت خوب بود ، ی شب خود ار ضایی کردم اوکی بودم ،فرداش علارغم میل باطنیم دوباره اینکارو کردم ،و از اون روز وسواس فکری گرفتم که نکنه چون خود ارضایی کردم،بی اختیاری ادرار گرفته باشم ،انقدر که تو خواب کابوس میبینم ،روزا همش فکرم درگیره که اگه ادرارم بریزه چیکار کنم ؟همه جا نجس میشه

چون تو دو روز چهار بار اینکارو کردم ،میترسم همچین آسیبی به خودم زده باشم ،اونموقع اصلا انگار خودم نبودم که اینکارو کردم ،شاید از عوارض ترک قرص بوده باشه 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بارت بود حالا ۴ بار خود ارضایی کردی

واقعا  دست خودم نبود ،چون سالها این حس رو سرکوب کردم تو خودم 

و اتفاقا قرصی که میخوردم باعث کم شدن حس جنسی میشه،و وقتی قطع کردم میگم شاید بخاطر عوارص اون باشه 

واقعا دست خودم نبود ،چون سالها این حس رو سرکوب کردم تو خودم و اتفاقا قرصی که میخوردم باعث کم شدن حس ...

ار۶ عزیزم این قرصهای ضد افسردگی غریزه جنسی رو کم میکنه خودت اذیت نکن خوب میشی