2777
2789
عنوان

دلیل طلاقتون چی بود

353 بازدید | 32 پست

دیگه‌نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم همش تو نینی سایت پلاسم هی خاطراتو مرور میکنم بدتر میشم میخوام بهش فکر نکنم بدتر میشم چند نفر بیاین همدردی کنیم

بیاین از دلایل طلاقتون بگید ؟شما درخواست طلاق دادین یاهمسرتون؟چرا؟

دلیل تو چی بود؟

چند وقته جدا شدی؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته که جدا شدین 

منم حالم خوب نیست میام اینجا که اروم بشم ولی همش خاطرات و زندگیم مرور میکنم 💔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من حق طلاق رو به همسرم دادم با کل وکالت هایی که از طرف من نیاز داشت. خودش رفت جدا شد. خیلی راحت و ساده بدون دعوا و بحث و جدل. 

اونقدر عادی بودیم که حتی خانواده ها هم خبر نداشتن. بعد از جدایی هم به خانواده ها گفتیم و همه تعجب کردن و باور نمیکردن! 

منم عقدم و می‌خوام جدا بشم ولی خیلی دوسش دارم نمی‌دونم میتونم دووم بیارم یا نه 🥲

جدا شدن از کسی که دوسش داری عین مرگه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

منم عقدم و می‌خوام جدا بشم ولی خیلی دوسش دارم نمی‌دونم میتونم دووم بیارم یا نه 🥲

اگه‌مشکل جدی ندارین جدا نشو

من با اینکه مشکل داشتیم ولی بازم  دارم میمیرم از دوریش

چهار ماه رسما

متاسفم عزیزم درکت میکنم 

الهی که ارامش به زندگیتون برگرده 

چرا جدا شدین شما خواستین یا همسرتون 

دلیل تو چی بود؟چند وقته جدا شدی؟

چهار ماهه رسما جداشدنی

بعد از سقطم همسرم عصبی شد

بحث هامون تمومی نداشت هم دیگرو دوست داشتیم ولی نمیتونستیم سازش کنیم دعوا هامون به خانواده‌ها هم رسیده بود

انگار خواهرو برادر بودیم

آخرشم خودش رفت درخواست طلاق داد 

چرا میخوایی جدا شی 

بمون برای  حفظ زندگیت تلاش کن حتی بیشتر از حد توانت 

جدایی خیلی سخته 😔

متاسفم عزیزم درکت میکنم الهی که ارامش به زندگیتون برگرده چرا جدا شدین شما خواستین یا همسرتون

ممنون

شاید یبار تایپیک گذاشتم تعریف کردم

باهم مشکل داشتیم همسرم درخواست طلاق داد

ممنونشاید یبار تایپیک گذاشتم تعریف کردمباهم مشکل داشتیم همسرم درخواست طلاق داد

تاپیکت ندیدم عزیزم میرم میخونم 

متاسفم 

مهریت گرفتی یا بخشیدی 

ممنونشاید یبار تایپیک گذاشتم تعریف کردمباهم مشکل داشتیم همسرم درخواست طلاق داد

تو این چهار ماه باهم دیگه در تماس نبودین  

همسرتون زنگ نزد