kaniiii مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 722 عنوان دلیل طلاقتون چی بود 353 بازدید | 32 پست دیگهنمیدونم چجوری خودمو آروم کنم همش تو نینی سایت پلاسم هی خاطراتو مرور میکنم بدتر میشم میخوام بهش فکر نکنم بدتر میشم چند نفر بیاین همدردی کنیمبیاین از دلایل طلاقتون بگید ؟شما درخواست طلاق دادین یاهمسرتون؟چرا؟ 1403/10/23 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ppp عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 8974 دلیل تو چی بود؟چند وقته جدا شدی؟ وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
sah_ri عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 438 منم عقدم و میخوام جدا بشم ولی خیلی دوسش دارم نمیدونم میتونم دووم بیارم یا نه 🥲
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 چند وقته که جدا شدین منم حالم خوب نیست میام اینجا که اروم بشم ولی همش خاطرات و زندگیم مرور میکنم 💔 رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
manamaaa عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 5057 عزیزم مشاوره برو میتونه کمک کنه 🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو می ترسد...
جنتلمن_جذاب عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 151 من حق طلاق رو به همسرم دادم با کل وکالت هایی که از طرف من نیاز داشت. خودش رفت جدا شد. خیلی راحت و ساده بدون دعوا و بحث و جدل. اونقدر عادی بودیم که حتی خانواده ها هم خبر نداشتن. بعد از جدایی هم به خانواده ها گفتیم و همه تعجب کردن و باور نمیکردن!
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 منم عقدم و میخوام جدا بشم ولی خیلی دوسش دارم نمیدونم میتونم دووم بیارم یا نه 🥲 جدا شدن از کسی که دوسش داری عین مرگه رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
kaniiii مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 722 منم عقدم و میخوام جدا بشم ولی خیلی دوسش دارم نمیدونم میتونم دووم بیارم یا نه 🥲 اگهمشکل جدی ندارین جدا نشومن با اینکه مشکل داشتیم ولی بازم دارم میمیرم از دوریش
kaniiii مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 722 چند وقته که جدا شدین منم حالم خوب نیست میام اینجا که اروم بشم ولی همش خاطرات و زندگیم مرور میکنم 💔 چهار ماه رسما
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 چهار ماه رسما متاسفم عزیزم درکت میکنم الهی که ارامش به زندگیتون برگرده چرا جدا شدین شما خواستین یا همسرتون رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
kaniiii مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 722 دلیل تو چی بود؟چند وقته جدا شدی؟ چهار ماهه رسما جداشدنیبعد از سقطم همسرم عصبی شدبحث هامون تمومی نداشت هم دیگرو دوست داشتیم ولی نمیتونستیم سازش کنیم دعوا هامون به خانوادهها هم رسیده بودانگار خواهرو برادر بودیمآخرشم خودش رفت درخواست طلاق داد
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 منم عقدم و میخوام جدا بشم ولی خیلی دوسش دارم نمیدونم میتونم دووم بیارم یا نه 🥲 چرا میخوایی جدا شی بمون برای حفظ زندگیت تلاش کن حتی بیشتر از حد توانت جدایی خیلی سخته 😔 رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
kaniiii مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 722 متاسفم عزیزم درکت میکنم الهی که ارامش به زندگیتون برگرده چرا جدا شدین شما خواستین یا همسرتون ممنونشاید یبار تایپیک گذاشتم تعریف کردمباهم مشکل داشتیم همسرم درخواست طلاق داد
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 ممنونشاید یبار تایپیک گذاشتم تعریف کردمباهم مشکل داشتیم همسرم درخواست طلاق داد تاپیکت ندیدم عزیزم میرم میخونم متاسفم مهریت گرفتی یا بخشیدی رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 ممنونشاید یبار تایپیک گذاشتم تعریف کردمباهم مشکل داشتیم همسرم درخواست طلاق داد تو این چهار ماه باهم دیگه در تماس نبودین همسرتون زنگ نزد رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀