2777
2789
عنوان

لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست
توی ده روز اخیر خیلی بهم ریخته بودم واسه اینکه بهونه نگیره میومد دست میزد و بوسش میکرد منعش نکردم کم ...

عزززيزم چ باحال هستن بچه ها 🙂 ببين اگه دختر باشه اين موضوع زياد حساس نيست ولي خب پسر بودن يكمي دقت ميخاد چون ي عضوي هست ك بعدها بهش نياز داره از سمت همسرش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزززيزم چ باحال هستن بچه ها 🙂 ببين اگه دختر باشه اين موضوع زياد حساس نيست ولي خب پسر بودن يكمي  ...

بیخود کرده 😜😜آی ام مادر شوهر✋

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد اشتباه كرده كه دوباره بهش داده.. براهميشه بچشو اضطرابي ميكنه... وميل به مكيدن به سيگاركشيدن وناخن جويدن بزرگسالي ميشه

دو راه داره مدل سنتي يكمرتبه قطع كنه، صبرزرد بزنه كاري كه همه مامانا كردن.

يا مدل ماماناي باسواد باشه... و غذاي بچه رو در وعده هاي زياد بهش بده تا احساس سيري كنه، شير تو فنجان بده..

و وقتي مياد سمت سينه مادر بااسباب بازي سرگرمش كنه وفوري خوراكي كه بچه دوست داره بياره بهش بده..

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بیخود کرده 😜😜آی ام مادر شوهر✋

چقد اشتباه كرده كه دوباره بهش داده.. براهميشه بچشو اضطرابي ميكنه... وميل به مكيدن به سيگاركشيدن وناخن جويدن بزرگسالي ميشه
دو راه داره مدل سنتي يكمرتبه قطع كنه، صبرزرد بزنه كاري كه همه مامانا كردن.
يا مدل ماماناي باسواد باشه... و غذاي بچه رو در وعده هاي زياد بهش بده تا احساس سيري كنه، شير تو فنجان بده..
و وقتي مياد سمت سينه مادر بااسباب بازي سرگرمش كنه وفوري خوراكي كه بچه دوست داره بياره بهش بده..

عزيزم اينو يكي از دوستان گفت ك متخصص هست 

هركدوم راه رو ك ميتوني قطعي انجام بدي از پس تبعاتش بر مياي انجام بده

ك ديگه وسطش خسته نشي و دوباره نتوني مقاومت كني و بهش بدي

عزيزم اينو يكي از دوستان گفت ك متخصص هست  هركدوم راه رو ك ميتوني قطعي انجام بدي از پس تبعاتش ب ...

ممنونم 💝😘

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟