2777
2789
عنوان

لطفا کمک

129 بازدید | 21 پست

سلام دوستان گل 

من پسرمو توی بیست ماهگی از شیر گرفتم اونم با زدن چسب سیاه روش که دیگه نیومد طرفم ولی خیلی بی قراری میکرد و دوهفته اسیر بودم

خیلیا گفتن باید به تدریج میگرفتی ولی پسر من با تدریج کنار نمیومد و همیشه آویزون بود 

تا اینکه گاهی میومد دست میزد و بغل و بوسش میکرد

الان 3 ماه گذشته از شیرگرفتنش 

ده روزه دوباره گریه میکنه و میاد سینه خالی منو مک میزنه منم یه مشکلاتی داشتم اخیرا و برای ساکت کردنش اجازه دادم اینکارو کنه

الان شده دقیقا مثل دوران شیرخوردنش و حتی شبا خوابش بهم ریخته دیشب اجازه نمیدادم بلوایی به پا کرد که نگید 

امروز دیدم سینه چپم دوباره داره یکم شیر میاد

ببخشید طولانی شد

حالا میگم دوباره بخوام یهو بگیرم باز ضربه روحی میخوره چیکار کنم؟

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
فلفل بزن ...یا مو بچسبون بزارچندشش بشه

دفعه پیش یهو چسب زدم حس میکنم نتونست دل بکنه ازشکه دوباره برگشت 😞

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام .تو یکی از فامیل های ما همچین مشکلی پیش اومده بود.شما به سینه هاتون فلفل تند بزنین و اجازه بدین هرجور که راحته بخوره یکی دو بار که دهنش سوخت دیگه خودش نمیخواد  

دفعه پیش یهو چسب زدم حس میکنم نتونست دل بکنه ازشکه دوباره برگشت 😞

چسب سياه 🙄🙄 فكر كنم كار درستي نبود

نترسيد؟😕

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
سلام .تو یکی از فامیل های ما همچین مشکلی پیش اومده بود.شما به سینه هاتون فلفل تند بزنین و اجازه بدین ...

اره اینجوری خودش دل میکنه 

چسب سياه 🙄🙄 فكر كنم كار درستي نبود نترسيد؟😕

اشتباه کردم میدونم ولی یک.ماه تلاشمو واسه تدریجی گرفتنش کردم و نشد 

فلفل بزن ...یا مو بچسبون بزارچندشش بشه

نه مو خوب نيست اصلا

كلن استفاده از اشيا و مرتبط كردن اين داستان با يك شي اصلا خوب نيست در بزرگسالي براش مشكل پيش مياد

بخصوص اگر پسر باشه با مو ك زيبايي زنانه ب حساب مياد خيلي بده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اشتباه کردم میدونم ولی یک.ماه تلاشمو واسه تدریجی گرفتنش کردم و نشد 

بذار من از يك نفر بپرسم احتمالا تا شب بهت ميگم برام يك درخواست دوستي بده گمت نكنم

نه مو خوب نيست اصلا كلن استفاده از اشيا و مرتبط كردن اين داستان با يك شي اصلا خوب نيست در بزرگسالي ...

خودمم اعتقاد دارم به همچین چیزایی .دیشب خیلی گریه کردم واقعا احساس عذاب وجدان و کمکاری دارم راجع این موضوع

بذار من از يك نفر بپرسم احتمالا تا شب بهت ميگم برام يك درخواست دوستي بده گمت نكنم

ممنونم

اشتباه کردی دوباره گذاشتی بگیردش...بیشتر آسیب میبینه لاک تلخ بگیر بزن دیگه ام بهش نده.

توی ده روز اخیر خیلی بهم ریخته بودم واسه اینکه بهونه نگیره میومد دست میزد و بوسش میکرد منعش نکردم کم کم لباسمو میزد و بالا و دوباره شروع کرد

توی ده روز اخیر خیلی بهم ریخته بودم واسه اینکه بهونه نگیره میومد دست میزد و بوسش میکرد منعش نکردم کم ...

همین دیگه خیلی اشتباه بوده کارت الانم دیگه با تغییرات وحشتناک ظاهری نترسونش گناه داره...

لاک تلخ بزن روش طعمش خیلی تلخ میشه دیگه سمتش نمیاد

همین دیگه خیلی اشتباه بوده کارت الانم دیگه با تغییرات وحشتناک ظاهری نترسونش گناه داره... لاک تلخ بز ...

باشه ممنون ازت