2777
2789
عنوان

بدجوری بهم بهم برخورده

455 بازدید | 26 پست

یکی از دوستای خوابگاهم کلیدهای کمدشو جا گذاشته خونه ، بعد گفت ما باهم قفل خریدم بزار امتحان کنم شاید کلیدت کمد منو باز کرد

و باز شد 

بچه ها یکی از بچه ها شوبه و اسپری عطرش گم شده.

میگه گذاشتم کمد دزدیدنش

حالا دیده با کلید من کمد این باز شده 

کلید منو برداشت گفت میخوام امتحان کنم که قفل و کلید من با بقیه یکیه یا نه 

امتحان کرد و کمدش باز شد

اول به دوستم شک کرد...الان امده به من میگه اون فردی که دزده اگه بیاد بهم بدتشون کاریش ندارم اما اگه نده میرم به حراست میگم 

چرا جلو من امده میگه؟اصلا چرا یکی باید یه شونه که یه چیز شخصیه بدزده؟

بدجوری بهم برخورده نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قفلتو عوض کن جلوش

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

کلیدتم بنداز تو دستش بگو بگیر

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

خدایااااا از کودکستانیام بدترن اینااااا😑هموجا با پشت دست آزاااد میخابوندی تو دهنشبگو حراست اینقد عل ...

فردا امتحان دارم 

انقد اعصابم خورد شد نمیتونم تمرکز کنم 

اصلا ن رو بده نه کم بیارمحل سگ بهش نزار از این ب بعدخودم خوابگاه بودم میفهمم چه تیمارستاتیه😂🤦‍♀️

الان که جلو خودم با یه حالت تیکه ایی گفته 

اگه جلو بقیه هم اتاقیامون گفت چکار کنم؟

من دوست ندارم اسمم بد دربره