2777
2789

من مهندس پایه دو نظارت و‌طراحی هستم ،حقوقش بالا نی ،کار باید ارجاع بشه .متری هفتاد هزارتومن اینطوراست ،من خودم طرفیتمو با طراحی پر میکنم چون نطارت مسئولیتش بالاس

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من مهندس پایه دو نظارت و‌طراحی هستم ،حقوقش بالا نی ،کار باید ارجاع بشه .متری هفتاد هزارتومن اینطوراس ...

سلام ببخشید خواستگار خواهرمه تو نظام مهندسی اسمشو سرچ کردیم نوشته نظارت دو و اینکه از صبح میره سذکار تا ۷شب اینا و میگه که شرکت داذن حتی جمعه ها هم میره خودش الان خجالت میکشه بپرسه ولی بنطرتون حداقل چقدره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید خواستگار خواهرمه تو نظام مهندسی اسمشو سرچ کردیم نوشته نظارت دو و اینکه از صبح میره سذکار ...

بستگی داره چندتا کار بهش ارجاع بشه ببین اگه شرکت دارن قضیه ش فرق داره ولی اگر فقط شغلش همینه درآمدش پایینه ماهی سی تومن ،کار نظارت اصلا تایمی نی ،فقط باید بری سر ساختمون نظارت کنی هرزگاهی و گزارش رد کنی ،اصلا تایم ثابت نداره ،باید ببینی شرکتشون چی‌هست ؟ شرکت حقوقی زده و واسه خودشه ؟ اینارو بگو دربباره ،اسمشو بزنید تو سایت رسمینو ببینید شرکت به نام خودشه یا نه

بستگی داره چندتا کار بهش ارجاع بشه ببین اگه شرکت دارن قضیه ش فرق داره ولی اگر فقط شغلش همینه درآمدش ...

ممنونم ازت دستت درد نکنه نه میگه هرزگاهی گفته میرم شرکت ببخشید توگوگل بنویسیم سایت رسمینو؟

ممنونم ازت دستت درد نکنه نه میگه هرزگاهی گفته میرم شرکت ببخشید توگوگل بنویسیم سایت رسمینو؟

آره گلم تو گوگل اسم و فامیلی خواستگار رو بزن و جلوش بنویس رسمینو. ولی شغل نظارت واقعا شغل پرمسئولیتی هست امیدوارم خودشو بیمه کرده باشه

آره گلم تو گوگل اسم و فامیلی خواستگار رو بزن و جلوش بنویس رسمینو. ولی شغل نظارت واقعا شغل پرمسئولیتی ...

سلام زدیم دستت درد نکنه عزیزم چهارتا شرکت اورد تاریخ نوشته فکر کنم قرارداد بسته اره؟یا ۴تا شرکت داره؟

تو یکی از شرکتا نوشته بازرس اصلی یکیش نوشته نائب رئیس هیت مدیر یکیش نوشته رئیس هیت مدیره

آره گلم تو گوگل اسم و فامیلی خواستگار رو بزن و جلوش بنویس رسمینو. ولی شغل نظارت واقعا شغل پرمسئولیتی ...

عزیزم نوشته شرکت های مرتبط ۴

یعنی چی؟واسه سالای قبله 

ولی تاریخ جدید هم هست

سلام زدیم دستت درد نکنه عزیزم چهارتا شرکت اورد تاریخ نوشته فکر کنم قرارداد بسته اره؟یا ۴تا شرکت داره ...

بازرس که هیچی نی ولی رئیس و معاون رئیس شاید شرکت خودش باشه یا شریک باشه.اسامی شرکتا و سال عضویتشو بررسی کنید

،همینکه مدیر عامل نی جای شکرش باقیه

پروانه رو میشه حقوقی هم کرد که خیلی کم میدن براش ،من حقیقی کار میکنم ،مثلا برای حقوقی پایه دو شصت میلیون در سال میدن میگن برو کنار 

بازرس که هیچی نی ولی رئیس و معاون رئیس شاید شرکت خودش باشه یا شریک باشه.اسامی شرکتا و سال عضویتشو بر ...

عزیزم اونا واسه سالایه قبل بودن ولی تو تاریخ امسال که قرارداد بستن نوشتن فلان مهندسا به مدت یکسال ولی این اقا به همراه دوستش به مدت یه سال بازرس شدن پس بازرسه درسته؟

با این حساب بنظرت حداقل سی تومن میگیره؟

عزیزم اونا واسه سالایه قبل بودن ولی تو تاریخ امسال که قرارداد بستن نوشتن فلان مهندسا به مدت یکسال ول ...

بازرس که اصن مهم نی احتمالا حقوقی کرده با این اوصاف،اگر حقیقی کار کنه ماهی سی تا رو باید داشته باشه ،اگه حقوقی کار کنه و صرفا حقوقی کرده باشه که بی فایده ست سالی شصت تا .