2777
2789
عنوان

گوش فیل و دوغ

1227 بازدید | 36 پست

گوش فیل و دوغ

یکی از خوراکی هایی که احتمالا فقط در اصفهان می توانید آن را بخورید گوش فیل و دوغ است. اگر فکر می کنید از این ترکیب شیرین و شور خوشتان نمی آید کافیست که یک بار آن را امتحان کنید

این نوشیدنی قدمت بسیار زیادی در اصفهان دارد که احتمال می رود به زمان شاه عباس باز گردد و ابوعلی سینا و شیخ بهایی نیز از آن نام برده اند. قرار گرفتن طعم شور و شیرین در کنار یکدیگر موجب تنظیم فشار خون می گردد و مانند سرم قندی و نمکی عمل می نماید و برای افرادی که فشار خون پایینی دارند بسیار مفید می باشد.

همچنین دوغی که در کنار گوش فیل نوشیده می شود، دوغ محلی است که به آن نعناع و برگ گل سرخ می افزایند.

در رابطه با گوش فیل و دوغ نظر گردشگران را جویا شده اند و آن ها در این رابطه گفته اند، در ابتدا فکر می کنیم که خوردن یک شیرینی فوق العاده شیرین همراه با دوغ که شور و ترش است بسیار عجیب باشد و کمی با احتیاط آن را مزه می کنیم اما پس از خوردن لیوان اول، لیوان دوم را نیز سفارش می دهیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شور وشیرین😫😫😫

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اراک هم گوش فیل داریم‌ولی رسم خوردن با دوغ نداریم

گوش فیل های ما نازک و پهنه و فوق العاده خوشمرزه

دلم خواست 😯😯😯😢😢

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم