2777
2789
عنوان

پرکردن دندون

77 بازدید | 11 پست

بچه ها من چندسال پیش یه دندونمو عصبکشی کردم ولی دکتر بد پرش کرد و گیر غذایی پیدا کرد 

رفتم یه دکتر دیگه عکسمو دید گفت بد پرشده ببر بده به همون دکتر قبلی خالیش کنه درست پرکنه دندون سالم کناریشو خراب میکنه گیر غذایی پولم نباید بگیره 

خلاصه رفتم اون دکتر قبلی برداشت دندون سالم کناریو تراشید تا نزدیک عصب و گیر غذاییو اینجوری پرکرد پولم گرفت 🥺الان اون دندون سالمه درد میکنه دکترم دید گفت خوب پر نکرده زیرشو خوب ضدعفونی نکرده از زیر پوسیده این دندونم کاملا سالم بود😭

شما جایه من بودید چیکار میکردید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز این دوتا پیش ی دکتر دیگه هم برو.نهایتا اگ درست بود برو شکایت کن

مطمئنم درسته چون همون موقع عکسو به دوتا دکتر دیگه نشون دادم گفتن دندونت کاملا سالم بوده کناریش بد پر شده بود

فکر کن من مشهد گیر یه پر کردن ساده بودم همه میگفتن باید خودمون عصب کشی کنیم بد عصب کشی کرده

برا یه ذره مواد گذاشتن که نیم ساعت هم طول نمیکشید مجبور شدم با بچه کوچیک با هواپیما برم تهران و برگردم که دکتر خودم پرش کنه، یکم به سرد و گرمی حساس شده بود و کاملا خوب شد

واقعا خدا به راه راست هدایتشون کنه

به دکتر جدیده نمیگفتی که کار اون دکترست

خواهر منم دکترش دندونش خوب عصب کشی نکرده نمیتونه بسکوییت و کیک و خرما و اینطور چیزا بخوره رفتیم پیش دکتر من گفتیم گفت بیاد بازش میکنم دوباره عصب کشی میکنم ولی حتما حتماً باید بعد روکش بشه دیگه فعلا مونده تا ببینیم امتحانات کی تموم میشه

باورت میشه دکتر خواهرم از مواد هم خساست داشت هم خواهرم هم مادرم گفتن اون وسیله هست مثل سوزن هست میکشید تو دندونمون دردش احساس میکردیم

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»