2777
2789
عنوان

اخلاق اشتباهی ک نابودت میکنه

64 بازدید | 4 پست

بزرگترین چیزی ک باعث نابودی ادم میشه اینه که چشم پوشی کنی و خودتو گول بزنی ، حقیقت مشخصه و کائنات ، دنیا ، یونیورس ، خدا ، هرچیزی ک بهش اعتقاد داری نشونه هارو واضح بهت نشون میده ، اما بعضیا بجای توجه کردن به این نشونه انتخاب میکنن ک خودشونو گول بزنن ، و تهش وقتی ی اتفاق بدی واسشون بیوفته یقه خدارو میگیرن ک چرا؟ خب تو خودت گذاشتی این بلا سرت بیاد🤦🏻‍♀️

اینا چیزاییع که خیلی بابتش حرث میخورم و واقعا خیلی تلاش میکنم ب بقیه بفهمونم نشونه هایی ک میبیننو جدی بگیرن واقع بین باشن یکم ولی توجه نمیکنن تهش اون بلا سرشون میاد تازه به حرفم میرسن جالب اینجاس بازم گوش نمیدن و این چرخه ادامه داره......

شما هم این تجربه رو داشتین؟لطفا همه نظرتونو بگین حتی اگر مخالف من باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم قراره چی سرم بیاد از عاقبتش خبر دارم‌ولی باز همون کارو انجام میدم

فرق تو با کسایی ک میرن تو مخ من اینه که خب تو میدونی اشتباهه و اگاهانه داری اون اشتباهو انجام میدی ، خب زندگی خودته ب خودتم مربوطه شاید بخای اشتباه کنی عصن دمتم گرم ، من مشکلم اینه ک بعضیا نمیپذیرن حقیقت چیه ، بعد مثلا فک میکنن نادیدش بگیرن از بین میره ، بعد اون نتیجه اشتباهشونو ک میبینن زمینو زمانو ب هم میدوزن ک چرا اینجوری شد ، نمیدونم واسه من انقد پیش میاد یا بقیم اینجورین؟

مثلا ی نمونش اینه که بنظر من مردی ک متاهله اینستا داره دختر فالو داره این ی روزی ی جایی ی جوری خیانتشو میکنه چون چ لزومی داره بری دخترارو چک کنی دنبال چی خب کامل معلومه🤦🏻‍♀️حالا این ی موردشه

غروربیجا ....خودت روبخواب بزنی....

حرص وطمع....حسادت .....ازخدابی خبرشدن .....وزودعصبانی شدن ....وفکرمیکنه همه چیز میدونه (خودرای)وظلم وستم کردن 

اینا آفت هایی که انسان روبدبخت وبیچاره میکنه بیچاااااااااااااره  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین