2777
2789
عنوان

حس تلخ امروزمن سخته

205 بازدید | 7 پست

شوهرم داره چندماه میره ماموریت تواین مدت گ مرخصی بودهم با دخالتای خانوادش زندگی انچندان پر ذوقی نداشتیم زیاد پیش هم نبودیم همش کاراین کاراون البته میدونم مشکل از خودشوهرمه ک هنوز ب استقلال فکری نرسیده،ولی خوب خیلی دلتنگم تهشم میگه تو خیلی غر میزنی چندماهی ک پیشتم  خوبیای ک براش بودم رو یادش نمیونه ازبس خانوادش توزندگی ما سرک میگشن هعی زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته میدونم

میدونی چون باباش مرده میگه مادرم ت قع.داره هرشب برم پیشش دوساعتی این مرخصی هررزشب میرفت دیشبو گفتم عزیزم بیا پیش هم باشیم امشبو تهش شد بحث دعوا ک تو حسودی نمیخای ب مادرم برشم 

سیاست نداری گل منعقدی؟بذار بقیه هرچی میگن بگن هرکاری میکنن بکنن،وقتی پیش شوهرتی فقط باهاش خوش باش بگ ...

دوتا بچه دارم سیاست حدی داره حس قدرت حس خوب همشو بلدم ک باید ب مرد داد اما وقتی در طول شبانه روز شوهرت فقط عصر تاشب خونس چس