2821
2789
عنوان

کادوی یلدا

292 بازدید | 32 پست

بچه ها امروز قرار است و اس من کادو بیارن و اس یلدا دارم از استرس میگیرم از صبح دارم گریه میکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااااا مگه میخوان آمپولت بزنن کادو گریه داره استرس داره ؟😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

آخه اصلا از مادرشوهر و اینا خوشم نمیاد دیروز هم با نامزدم دعوا کردم خاله هاش هم میان میگه مادر من خوبه تو بدی درحالی که مادرش هر دفعه که اونجا رفتم کلی حرف بارم کرده دیگه یه ماهه نمی رم خونشون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بخدا دیگه اعصابم اون خواهر و مادرش رو نمی شه الان میدونم بعد اومد نشون میدن کلی نامزدم رو پر میکنن

آخه اصلا از مادرشوهر و اینا خوشم نمیاد دیروز هم با نامزدم دعوا کردم خاله هاش هم میان میگه مادر من خو ...

ای بابا ...

اشکال نداره...با خوبی و خوشرویی شرمنده شون کن ...نذار ی نقطه ضعف شی دست مادرشوهر و اطرافیانش...اگه شوهرت خوبه و دوستت داره بچسب بهش .

آخه اصلا از مادرشوهر و اینا خوشم نمیاد دیروز هم با نامزدم دعوا کردم خاله هاش هم میان میگه مادر من خو ...

مادرش دو رو بازی در میاره؟

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

یه کادو میارن زنه او نقد حف تحویل میده آی پسرم نداره آی این حرف