2821
2789
عنوان

کادوی یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 32 پست

به خاطر بقیه بهتر روزایه زندگیتو خراب نکن. گریه نکن چشمات پف میکنه زشت میشی. پاشو یه آهنگ شاد بزار یکم به خودت برس یه لباس خوشگل بپوش. به نامزدتم تامیتونی محبت کن واحترام بزار. اینجوری کم کم جذب شما میشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا نمیخوای اخه؟

تو عید قربان دیونم کردن خودشم از خرید عروسی آورده بودن ها میگفت الان دخترها پسرها رو می کشن و این حرفا یعنی من خودمو انداختم واس پسرش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بخدا دیگه اعصابم اون خواهر و مادرش رو نمی شه الان میدونم بعد اومد نشون میدن کلی نامزدم رو پر میکنن

پس شوهرت در رکاب اوناست دیگه .انقدر باید سیاست داشته باشی که نذاری پشت سرت حرف بزنن.مثلا جلو همسرت بهشون خوبی کنی .بهشون بگی مادر جون ...بعد که شوهرت حرفی ازشون بشنوه میگه زن من که خوبه ...بهتون که محبت میکنه .نه اینکه تو هم ادامه بدی ...

به خاطر بقیه بهتر روزایه زندگیتو خراب نکن. گریه نکن چشمات پف میکنه زشت میشی. پاشو یه آهنگ شاد بزار ی ...

مرسی عزیزم نامردم خودش انصافا خیلی خوبه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پس شوهرت در رکاب اوناست دیگه .انقدر باید سیاست داشته باشی که نذاری پشت سرت حرف بزنن.مثلا جلو همسرت ب ...

اولا اون طور میکردم می دیدم شوهرم رو ازم سرد میکنن ولی الانها اون طور نمیکنم

تو عید قربان دیونم کردن خودشم از خرید عروسی آورده بودن ها میگفت الان دخترها پسرها رو می کشن و این حر ...

مادرشوهر منم همین بود همش میگفت دخترا توقعاتشون بیارن پایین دخترا توقعشون بالاست آه میکشید خیره میشد به افق گوش نکن اصن ولش کن هرموقع گفت نداریم بگو ایشالله خدا بهتون بده من هرروز دعا میکنم براتون 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
ای بابا ... اشکال نداره...با خوبی و خوشرویی شرمنده شون کن ...نذار ی نقطه ضعف شی دست مادرشوهر و اطرا ...

آره جانم ما چند سال دوس بودیم خودش منو انتخاب کرده مادرش تو خواستگاری هم گفت که من راضی نیستم

مرسی عزیزم نامردم خودش انصافا خیلی خوبه

خداروشکر . نامزدت مهمه. الکی باهاش قهر نکن😍

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
آره جانم ما چند سال دوس بودیم خودش منو انتخاب کرده مادرش تو خواستگاری هم گفت که من راضی نیستم

پس خیلی حواست باشه ...نذار به هدفش برسه .نذار شوهرت ازت سرد شه یا تو از شوهرت ...

تا میتونی محبت کن .فقط همین

مادرشوهر منم همین بود همش میگفت دخترا توقعاتشون بیارن پایین دخترا توقعشون بالاست آه میکشید خیره میشد ...

چند وقته نامزدی عزیزم

پس خیلی حواست باشه ...نذار به هدفش برسه .نذار شوهرت ازت سرد شه یا تو از شوهرت ... تا میتونی محبت کن ...

مرسی فدات