2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم درست بود

66 بازدید | 5 پست

من چند وقت به خاطر یه مشکل مجبورم بمونم خونه مامانم تا حالم بهتر بشه . بچه های داداشمم کوچیکن امدن موندن پیش بچه هام تا بازی کنن . دخترم نه سالش ،با دختر داداشم که شیش سالش بحث شون شد.دخترم خیلی شلوغش کرد اربده زد میگفت برید بیرون از اینجا .اون طفلیا ترسیده بودن .منم دخترمو دعوا کردم زنگ زد باباباش رفت خونه. اخه دخترم خیلی واکنش نشون میده وبه شدت عصبیه

خودتون یا همسرتون عصبی هستید و جلو بچه دعوا و .. کردید ؟

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

[QUOTE=367942724]خودتون یا همسرتون عصبی هستید و جلو بچه دعوا و .. .

نه اینطوری که دخترم بخاد در این حد عصبی بشه مپ. ولی فشار روش بوده به خاطر من وبیماری. ویکم از اول خلقش تنگ بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367942724]خودتون یا همسرتون عصبی هستید و جلو بچه دعوا و .. .نه اینطوری که دخترم بخاد در این ح ...

نه اینطوری که دخترت بخواد عصبی بشه ؟ 

یعنی بوده ولی از نظر شما چیز بزرگی نبوده ! 

چه دوره ی بارداری چه بعد بارداری و لحظه تولد به بعد و ...

هر عصبانیت و خشم و دعوا و .. روی بچه تاثیر گزار هستش ! 

این مدلی نزارید ادامه پیدا کنه 

باید پیش مشاور و .. ببرید

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نه اینطوری که دخترت بخواد عصبی بشه ؟ یعنی بوده ولی از نظر شما چیز بزرگی نبوده ! چه دوره ی بارداری چه ...

بله متاسفانه بارداری خواهرم داشت جدا میشد خیلی عصبی بودم وفشار میرفت بالا

بله متاسفانه بارداری خواهرم داشت جدا میشد خیلی عصبی بودم وفشار میرفت بالا

همون تاثیراتش رو گذاشته 

مشاور و .. خیلی می‌تونه کمک کنه 

تو سن کم اثر بخشی بالا تره تا این که بزرگ تر بشه 

2790
2778
2791
2779
2792