سلام خواهرا من خودم هیچ بویی توی خونه ام احساس نمیکنم ولی گاهی اوقات مادرم میاد یا داداشم میگه خونه یه بویی میده و فلان ، برای خوش بو نگه داشتن خونه هاتون چکار میکنید خوش بو کننده هوا میزنم ولی ماندگاریش نیم ساعته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صبح بلندشدی از خواب اول سطل آشغال های خونه رو خالی کن...از شب قبل نذار تو آشپزخونه پیاز وترشی بمونه..قبل اومدن مهمون با شیشه پاک کن معطر وسایل خونه رو پاک کن..برای لباس هات وپتو ها وملافه ها از نرم کننده ی تست صورتی استفاده کن تا چند روز خوشبو میمونن..ودر آخر از خوشبو کننده ی یوموش استفاده کن بزن به مبل وپرده و فرش و...فقط رنگ زردش بوی عسل میده از رنگ های دیگه اش استفاده کن
اگه شوفاژ دارید یا بخاری، یک حوله بردار و نم دارش کن بعد روش اسانس خوشبو کنندهٔ مایع بریز، مثلا عطر و اینا بعد بنداز روی شوفاژ یا بخاری خونه بوی بهشت میگیره