2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 198 پست
نه اصلا هم همچین چیزی نیست من ترکم موقع نامزدی خونواده مرد میارن وقتی عروسی کردن و رفتن سر خونه و زن ...

عزیزم ما هم فارسیم ولی این رسم و نداریم بخدا 😉

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
عزیزم متاسفانه این رسم و دارن و خودشون هم جلو دومادشون سر بریدن 😐ولی انقدر مخ شوهر من و خوردن که کل ...

مادرشوهر ه همه چیزو به من الکی میگه که رسم دارن یا فلان رسمو ندارن منم همیشه حرفاشو تایید میکنم تا جنگ به پا نشه  ولی تو دلم میگم خودتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یزدی 

سمت ماهم رسمه بایدبیارن ما۶تاخواهریم ۵تامون ازدواج کرده دیروزبرا۵تامون کادواورده بابام.براجاریم نمیارن خانواده شوهرم خیلی بهش طعنه میزنن

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
من خودم هف ماهه عروسی کردم..این اولین یلدام هست..عصرخونوادم برام یلدایی میارن خخخخ

به سلامتی عزیزم شاد باشید 😘😘

سمت ماهم رسمه بایدبیارن ما۶تاخواهریم ۵تامون ازدواج کرده دیروزبرا۵تامون کادواورده بابام.براجاریم نمیا ...

عزیزم خانواده من همه جوره ما رو ساپورت کردن از خونه دادن و ماشین دادن بگیر برو تا ته اش اینا والا اون موقع که رو رو تقسیم می کردن جای همه رو برداشتن ادم باید انصاف داشته باشه خانواده من هم کم نگذاشتن واسه ما اون وقت اینا این حرفا رو می زنن بزار انقدر بگن بترکن والا می خواستن همون روز خواستگاری بگن 

عزیزم خانواده من همه جوره ما رو ساپورت کردن از خونه دادن و ماشین دادن بگیر برو تا ته اش اینا والا او ...

اهمیت نده بگومارسم نداریم ب شوهرت بگوبهشون بگه

اهمیت نده بگومارسم نداریم ب شوهرت بگوبهشون بگه

عزیزم از شوهرم ناامیدم کلا رفتاراش نرمال نیست 

عزیزم از شوهرم ناامیدم کلا رفتاراش نرمال نیست 

اخی عزیزم اشکال نداره خودتوناراحت نکن وب این چیزافک نکن قوم شوهرهرکاری کنی بازحرف وحدیث خودشون رودارن جاری منم بنده خدااینقدغصه میخوردازدستشون 

ممنون از همگی عزیزان که نظر دادن من واقعا نمی دونستم بعضی ها این رسم و دارن اگه به کسی توهینی شد من معذرت می خوام ان شالله به هر بهانه ای شاد باشید 🙏🙏🙏💝💝💝💝🌺🌺🌺

بخدا دقیقا همینه . اولین باره اینومیگم واقعا من خیییلی محترمانه رفتارمیکنم ک میدونم این مدل رفتاروشخ ...

ما خودمون ترکیم و عیدها هم برای ترک ها خیلی مهم.

من فکر میکنم یه مقدار همسرتون کوتاهی میکنه که برادر شوهرتون جرات کرده و به شما بی احترامی کرده. 

خیلی از مشکلات روابط مادرشوهر و عروس مردها هستند که سیاست ندارند و نمیتونند این وسط کاری کنند که هر دو طرف راضی باشند یا حداقل روشون تو روی هم باز نشه.

ترک ها خیلی پسر دوست هستند. من مامانم چون داداشم رو خیلی دوست داره کسی اجازه نداره به عروسمون چپ نگاه کنه البته از حق نگذریم عروسمون هم سیاست داره و به مامانم بی احترامی نکرده. ولی یکم سخته با ترک ها ارتباط برقرار کردن.

شما کجایی هستین؟

ما خودمون ترکیم و عیدها هم برای ترک ها خیلی مهم. من فکر میکنم یه مقدار همسرتون کوتاهی میکنه که براد ...

نه بابا دختر نرورد میخ اهنی درسنگو ک شنیدی ؟ بعضیا اینجورین. همسرم بعداز بی احترامی برادرش که خیلی بدتراز اون چیزی بود ک تعریف کردم کلا ببخشیدکل دکورمغازه برادرشو ترکوند ابروریزی ای کرد ک من واقعا معنی مث بیدلرزیدنو اونجافهمیدم ...حالا مادرشوهرم میگف تو نبایدمیذاشتی بره اونجا دعواکنه...گفتم بااراده خودش رفت...اما خب میگم ک یسریافک میکنن پسردارن چخبره یافقط اونا بچه دارن هرکاریم کرد بچشون حقو درسته ...منطقشون تاهمینحده. واسه همین بچه هاشونوگستاخو پرو میکنن .کاری ک خیلی ازمادرای الانم میکنن.. ما فارس هستیم .کللا ازونایی هستیم ک هیییچ کدوم دخالتی توزندگیه اون یکی نمیکنیم..تومدل زندگیش نوع فکرش...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ما خودمون ترکیم و عیدها هم برای ترک ها خیلی مهم. من فکر میکنم یه مقدار همسرتون کوتاهی میکنه که براد ...

حالا شوهرمن چون از سن خییییلی کم خییلی کما مستقل بوده کللا اجازه دخالت بمنم نمیده چه برسه ب مامانش... این خیییلی عالیه اما بضی وقتا ب ضرر منه منم دوس دارم یچیزاییو بدونم خب خخخخخخ

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نه بابا دختر نرورد میخ اهنی درسنگو ک شنیدی ؟ بعضیا اینجورین. همسرم بعداز بی احترامی برادرش که خیلی ب ...

چی بگم والا بعضی ها اصلا این رو نظر نمیگیرند که دنیا دو روزه اصلا ارزش جنگیدن و دعوا نداره من که خودم خیلی وقته دیگه حوصله ندارم و از این همه بی مهری آدم ها دلم میگیره.

از خود تعریف نباشه من خودم خیلی مهربونم البته این نظر بقیه هست اما هیچوقت جواب مهربونیم رو نگرفتم برای همین دیگه نسبت به همه چیز بی تفاوت شدم.

چی بگم والا بعضی ها اصلا این رو نظر نمیگیرند که دنیا دو روزه اصلا ارزش جنگیدن و دعوا نداره من که خود ...

میفهمم چی میگی. ایکاش میشد اصلا ی تاپیک زد راجبه همین ادما خودشونو خالی کنن. شایدباورت نشه من سرهمین بی مهری ازادما یا دوروییشون ارتباطم ب حد وحشتناکی با دنیای دورم قطع شده .شایدیسری بگن افسرده میشی اما ارامشم بیشتره اینجوری.