2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 198 پست
دقیقا مثل خانواده شوهر من خودشون هیچ کاری نکردن بعد همشم بلدن تیکه بندازن در حالی که خودشون کارایی ک ...

دقیقا 👌👌

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما نه رسم داریم عروس ببره نه دوماد ببره تاحالا هم نشنیده بودم  بیخیالش مادرشوهرت منتظر بو ...

اره عزیزم حسابی دل پری داشت دیواری هم از من کوتاه تر پیدا نمی کنه متاسفانه 😬😬😬😉😉

من که از الان به شوهرممیگم بگیرچیزاشو من رومنمیشه مامانم برا دست گل شما سیسمونی بده خخخخ حالا موندم ...

اگه شوهرت پایه ست نگوووو بهشون..اما اگر میدونی سوتی میده بگو..من میخوام بگم مامانم خریده😜😜😜

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

وای از رسم و رسوم نگید که ما همه رو زیر پا گذاشتیم منو همسری از دو شهر متفاوت بودیم  واسه همین مادر شوهرم خوب از فرصت استفادهکرد و همه ی رسمو رسوماتو له کرد.واسه من خودش هیچی نیاورد همسرم دوتا النگو گرفت مادر شوهرم حتی یه چوب کبریت روز عروسی دستم نداد هیچی خشک و خالی .ولی مامان من تموم رسما رو واسه همسری به جا اورد.مادرشوهرم حتی واسه خرید قبل عروسی ایراد گرفت اینم بگم ما تو شهرهای خودمون جشن های جدا گرفتیم که تو جشن شهر همسرم مادرشوهره از لجش خونوادمو دعوت نکرد گفت رسم نداریم .همینا شده عقده واسه من.

اگه شوهرت پایه ست نگوووو بهشون..اما اگر میدونی سوتی میده بگو..من میخوام بگم مامانم خریده😜😜😜

نه  از شوهرممطمنم ولی از مامانش زورم میاد که رک گفت ما رسم سیسمونیمون برا عروسه ولی دنبال یه داماده همجهیزیه هم سیسمونی و گردن بگیره انقدر هم شانس دارنکه گیرشون میاد

عزیزم مادر شوهرا همینن. ما که از یه شهریم و مراسم ها هم یکی هست. باز چیزی واسه تو سر زدن پیدا میکنه. ...

اره گلم نشنیده که گرفتم ولی خوب واسم واقعا سوال بود و حالا می بینم واقعا خیلی ها هم این رسم و دارن واسم عجیبه واقعا چون تو اطرافیان ندیده بودم 

وای از رسم و رسوم نگید که ما همه رو زیر پا گذاشتیم منو همسری از دو شهر متفاوت بودیم  واسه همین ...

دیگه دعوت کردن یه خانواده جز رسم نیست نشون دهنده ی ادبه..مادر شوهرت خیلی بی ادبه🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!! چقدر آدم حرص میخوره میخاد کلشون رو بکنه. ولی اشکال ندا ...

بخدا دقیقا همینه . اولین باره اینومیگم واقعا من خیییلی محترمانه رفتارمیکنم ک میدونم این مدل رفتاروشخصیتونداشتنوندیدن تاحالا. این مزخرفاتم ک میگن ب قول شما میگم ولش اندازه شخصیتشه دیگه... فک کن من جوری رفتارکردم حرف زدم ک برادرشوهرم بامن دعواش شده بود بهم گف فییک مصنوعی..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فک کرده من ادا درمیارم اما همسرم میدونس مدلمه. نمیفهمن یسریا یچیزاییو.. مادرشوهر بااینکه ترکه گف ما رسم نداریم عیدقربان عیدی ببریم ؟؟؟؟؟درصورتیکه تاجایی ک من دیده بودم و میدونستم مخخخخصصصوصا ترکا قربان اصلیترین عیدشونه

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نه  از شوهرممطمنم ولی از مامانش زورم میاد که رک گفت ما رسم سیسمونیمون برا عروسه ولی دنبال یه دا ...

پس از لجش بگو خودم میگیرم😂😂رسمتون واسه خودتون...حالا فک میکنه وظیفه مامانته..‌‌من اگر میخوام بگم مامانم گرفته جون میدونم با این کار پدر شوهرم بیشتر میده بهم وقتی ببینه بابام زیاد داده...وگرنه ک میگفتم شوهرم میگیره

اینم بگم یه عالمه از جهازم که بابام بنده خدا کلی با مشقت جورش کرد و به رسممون خوب جهاز داد مادرشوهرم ایراد گرفت و اخر سر به همسرم گفت بدبخت یه گوسفند واست قربونی نکردن انقدر کلاس زنت میزاری.اخه بخدا رسم ما اینه طرف داماد واسه عروس جلوی پاش گوسفند قربونی میکنن.خدا رو شکر جاری دارم واسه شهر خودشون که زبون مادرشوهرم نسبت به رسمو رسومات ما بسته شده چون این جاری هام حتی رسم شهر خودشونم به جا نمیارن

یه گوسفند بکشین واسه خوراک ماهیانه خودتون..کله شو بده مادر شوهرت😂😂😂😂

چرا کله شو چیز دیگشو میدیم خب  خخخخخخ

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه