2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 198 پست

بچه ها یه چیز میگم عمل کنید اونایی که دارن هیچ اونایی که ندارن خودشون ایه چیزی از قبل تهیه کنن که لازم دارن بعد بدن مادرشون بیاره نه به شوهر بگن نه به هیچ کس اینطوری نه از جیب پدرتون میره هم سربلند میشید هم دهن این خانواده ها رو میبندین

ما که نداشتیم  ولی ترکها دارن  امشب خانواده مرد برای زن میارن  فردا شب خانواده زن ...

من ترکم ولی همچین مراسمی نداریم البته تهران زندگی میکنیم شاید قبلا بوده و ما خبر نداریم.

ولی طبق تجربه من الان مد شده هر چی به نفعت باشه میگن رسم داریم هر چی به نفعت نباشه میگن رسم نداریم. الان توهین به بچه های جمع نباشه و منظورم رسم های مرسوم هست.

مثلا مادر شوهر من میگفت چون واس دخترام کسی یلدا نیاورده ما هم رسم نداریم. ولی من هنوزم تو دلم مونده که واسم یلدایی نیاوردند. با اینکه 5سال گذشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متاسفانه فردا شب تولد پسرمه و با خون دل دارم می رم خونه مامان بزرگ شوهرم چون مشاورم بهم گفته ب ...

اه چه بد😔😔😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
والا زن داداش من تركه. همه رسما رو دارن ولي فقط اونايي رو كه به نفع خودشونه. واسه دوماد هيچ رسمي ندا ...

عزیزم دقیقا ایناهم همه رسمایی که به نفع خودشونه رو فقط می گن 👌👌

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
بچه ها یه چیز میگم عمل کنید اونایی که دارن هیچ اونایی که ندارن خودشون ایه چیزی از قبل تهیه کنن که لا ...

این ترفند منه😜😜😜😜

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کادوها تا وقتی در حد خوشی و لذت باشه خوبه..بخواد تبعیض و توقع توش قرار بگیره واقعا نفرت انگیزه

اه چه بد😔😔😔

اره عزیزم خیلی ناراحتم واقعا 😔😔

راستی گیسو جون خیلی مبارکه عزیزم چقدر خوشحال شدم بابت امضات گلم بارداری خوب و راحتی داشته باشی خانومی🎉🎉🎉🎊🎊🎊🌷🌷🌷🌷

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
این ترفند منه😜😜😜😜

منم خیلی این کار کردم به نظرم محبت شوهرم به خانواده ام خیلی بیشتر شده ..منکلا دوست ندارم الکی خرج بزارم رو دست خانوادم ..خواهرم که کلا پول سیسمونیش رو خودش جمع کرد خرید بهترین چیزها رو هم گرفت

منم خیلی این کار کردم به نظرم محبت شوهرم به خانواده ام خیلی بیشتر شده ..منکلا دوست ندارم الکی خرج بز ...

مثلا الان کل سیسمونی رو خودم میخوام بخرم میخوام بگم بابام خریده😜😜😜