2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 198 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که نداشتیم  ولی ترکها دارن  امشب خانواده مرد برای زن میارن  فردا شب خانواده زن ...

نه جانم ماترکیم مثل عروس نمیبرن اصلا اونا تو عقدککامل واسه عروس میارن بعدا  مادرعروس سرفرصت یه کادوی معمولی به اونایی که اومده بودن میده یا فقط به داماد ومادرش مثلا مامان من وقتی داشت ظرفای اجیل خوری وایناشونو پس میدادیه پیرهن به شوهرم یه چادررنگی به مادرشوهرم یه روسری هم به جاری هام وخواهرشوهرام داد به مادرشوهرم اون دادبه بچه هاش

امسال سال دوممه و دیگه جز رسم نبود..ولی مامانم یه روتختی ساتن واسم آورد..واسه شوهرمم تیشرت شلوارک.

.و شیرینی و خوراکی🤔🤔🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تازه یادش افتاده

اره والا می خواستم بگم خوب همون روز خواستگاری که زبون داشتی اینا رو می گفتی نه این همه سال تو دل خودت نگه می داشتی نه زندگی پسرت ووخراب می کردی نهایتش ان بود که عروس و خانواده  اش قبول نمی کردن دیگه بهتر از این همه مشکلات بود 😕

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
خوب اوردن ما طلا نمیبریم واسه یلدا ، اینجا واسه عید اول طلا میبرن

ما اراکی هستیم کلا هر مناسبتی معمولا هدیه اصلی طلا هست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ما که نداشتیم  ولی ترکها دارن  امشب خانواده مرد برای زن میارن  فردا شب خانواده زن ...

والا زن داداش من تركه. همه رسما رو دارن ولي فقط اونايي رو كه به نفع خودشونه. واسه دوماد هيچ رسمي ندارن

مامانت خیلی دست و دلبازه

آره خدایی..طلا میاره ک فقط من بتونم استفاده کنم😂😂😂خانواده شوهرمم سال اول کلا همه مناسبتا طلا آوردن..من آخه مثل کلاغم فقط با طلا حالم خوب میشه😂😂

استارتر این حرفارو..برات گفته..فرداشب پانشی بریا خونشون..برو خونه مادرخودت

عزیزم متاسفانه فردا شب تولد پسرمه و با خون دل دارم می رم خونه مامان بزرگ شوهرم چون مشاورم بهم گفته برو و ناراحتی تو نشون نده اخه سر یه سری مسایلی که برام پیش اومده خانواده همسرم کینه کردن از خانواده من و تولد پسرم پارسال نیومدن همسرم هم امسال تولد پسرم و تو خونه مامان بزرگش گرفته که مامان اش اینها مجبور شن بیان ولی خانواده من و هم دعوت نکرده 😔😔

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
والا زن داداش من تركه. همه رسما رو دارن ولي فقط اونايي رو كه به نفع خودشونه. واسه دوماد هيچ رسمي ندا ...

ماهم واسه داماد رسم نداریم...داماد هدیه میخواد جیکار😂😂