بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون بیکاریخودت رو سرگرم کاری که دوست داری بکنبرو بیروناکتیو باش درست میشه
ببین عزیزم حس میکنم همسرم داره ازم فرار میکنه روزی چندبار بهممیگه تو بداخلاقی 😔هرچی براش توضیح میدم که باید فلان کار رو بکنم موافقه ولی پیگیری نمیکنه که انجامش دادم یا نه اینکه خیلی چیزا به پول نیاز داره که باید برام واریز کنه ن اینکه پول بهم نده ولی من بشدت ولخرجم🤕
خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔
ولخرج بودن و بد اخلاقی ترکیب خوبی نیست، آدم رو کلافه میکنه. معمولا چه اخلاقهایی داری؟ بشین با شوهرت صحبت کن و بهش بگو که بهت بگه چه رفتارهایی انجام میدی، بگو با جزئیات بگه و بعد خودت ببین دوست داری کسی این رفتار رو در برابر خودت داشته باشه یا نه. برای ولخرجی هم... ماهانه یک سقف خرید بزار. حق نداری بیشتر از اون خرج کنی و اگه الآن سقف زیادی گذاشتی کم کم کمترش کن و خودت رو ملزم بدون از اون حد رد نکنی. اگه تحصیلاتت اوکیه دنبال شغل باش و اگه نیست یک کار خونگی راه بنداز تا خودت درآمد داشته باشی.
ولخرج بودن و بد اخلاقی ترکیب خوبی نیست، آدم رو کلافه میکنه. معمولا چه اخلاقهایی داری؟ بشین با شوهر ...
عزیزم کلا از بچگی لحنم تند بود خودم متوجه هستم در اکثر موارد تند حرف میزنم و کسانی که با من آشنا نیستن میگن بداخلاقی و گرنه بشدت احساسیم و با هرچیزی گریه میکنم مدرک تحصلیم هم فوق دیپلم نرم افزار دارم میخوام بهمن ماه برگردم دانشگاه ادامه بدم الان حالم جوریه که فقط به مرگ فکز میکنم بخدا من با بند بند وجودم عاشق همسرم هستم
خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔