2777
2789
عنوان

من پوچم

75 بازدید | 6 پست

بشدت احساس پوچی میکنم بی هنر حس میکنم توی زندگی هیچی نداشتم و ندارم

حس میکنم علف هرزم

حالم از خودم بهم میخوره😔

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بعضی وقتا هرکار میکنی ممیشه،

من کلی هنرای دستی بلدم ولی هیچ وقت نشد ک بشه که هزش درست استفاده کنم درامد در بیارم و... الانم فروشنده ی مغازه شدم با حقوق پایبن

کاریش نمیشه کرد، بعضی وقتا واقعا قسمتمون نیست

چون بیکاریخودت رو سرگرم کاری که دوست داری بکنبرو بیروناکتیو باش درست میشه

ببین عزیزم حس میکنم همسرم داره ازم فرار میکنه روزی چندبار بهم‌میگه تو بداخلاقی 😔هرچی براش توضیح میدم که باید فلان کار رو بکنم موافقه ولی پیگیری نمیکنه که انجامش دادم یا نه اینکه خیلی چیزا به پول نیاز داره که باید برام واریز کنه ن اینکه پول بهم نده ولی من بشدت ولخرجم🤕

ببین عزیزم حس میکنم همسرم داره ازم فرار میکنه روزی چندبار بهم‌میگه تو بداخلاقی 😔هرچی براش توضیح مید ...

ولخرج بودن و بد اخلاقی ترکیب خوبی نیست، آدم رو‌ کلافه میکنه. معمولا چه اخلاق‌هایی داری؟ بشین با شوهرت صحبت کن و بهش بگو که بهت بگه چه رفتارهایی انجام میدی، بگو با جزئیات بگه و بعد خودت ببین دوست داری کسی این رفتار رو در برابر خودت داشته باشه یا نه. برای ولخرجی هم... ماهانه یک سقف خرید بزار. حق نداری بیشتر از اون خرج کنی و اگه الآن سقف زیادی گذاشتی کم کم کمترش کن و خودت رو ملزم بدون از اون حد رد نکنی. اگه تحصیلاتت اوکیه دنبال شغل باش و اگه نیست یک کار خونگی راه بنداز تا خودت درآمد داشته باشی.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ولخرج بودن و بد اخلاقی ترکیب خوبی نیست، آدم رو‌ کلافه میکنه. معمولا چه اخلاق‌هایی داری؟ بشین با شوهر ...

عزیزم کلا از بچگی لحنم تند بود خودم متوجه هستم در اکثر موارد تند حرف میزنم و کسانی که با من آشنا نیستن میگن بداخلاقی و گرنه بشدت احساسیم و با هرچیزی گریه میکنم مدرک تحصلیم هم فوق دیپلم نرم افزار دارم میخوام بهمن ماه برگردم دانشگاه ادامه بدم الان حالم جوریه که فقط به مرگ فکز میکنم بخدا من با بند بند وجودم عاشق همسرم هستم