2789
عنوان

کامپوزیت

668 بازدید | 31 پست

سلام من یه هفته س کامپوزیت انجام دادم ولی زرد شده تو این یه هفته هم سه دفعه مسواک زدم ، باید هرشب مسواک بزنم یا موادش خوب نبوده که به این زودی رنگ گرفته

فکرمیکنم باید هرشب مسواک بزنی

خمیردندون و مسواکشم باید میخریدی اگ خریدی ک خوبه

درکل مشکل ازموادشه چون خیلیارو دیدم میگن دیگ مسواکم نمیزنن ولی سفیده همچنان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیرم کامپوزیت رو باید خیلی مراقبت کنی.هر شب مسواک. نخ دندون. مال منم زودی یه کمی زرد شد ولی دیگه تغییر رنگ نداد. دگه خیلی زرد شد می تونی بری پالیش. 

به دکترت بگو چ جنس کامپوزیتی برات استفاده کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکرمیکنم باید هرشب مسواک بزنیخمیردندون و مسواکشم باید میخریدی اگ خریدی ک خوبهدرکل مشکل ازموادشه چون ...

مسواک مخصوص داره؟ 

ازین مسواک های که قوس داره ازون استفاده کردم 

عزیرم کامپوزیت رو باید خیلی مراقبت کنی.هر شب مسواک. نخ دندون. مال منم زودی یه کمی زرد شد ولی دیگه تغ ...

آخه خیلیا رو دیدم دیگه حتی مسواکم نمیزنن ولی سفیده سفیده واسه منو از رنگ دندونام یه درجه سفید تر زد که مثلا طبیعی باشه 

باید چن درجه روشن تر میزنی چون ب مروز رنگش زرد میشه بعدم اینکه شما نباید تا دو روز اینا غذای رنگی می ...

آها نه من همون روز که قیمه خوردم شب مرغ خوردم همینجوری غذاهای رب دار و ادویه دار خوردم شایدم از همین باشه که سریع زرد شده، بعد ی چیزی میخورم میبینم چسبیده به دندونام تیکه های ریزش ، عادیه بچسبه؟ یا موادش خوب نبوده 

فکرمیکنم باید هرشب مسواک بزنیخمیردندون و مسواکشم باید میخریدی اگ خریدی ک خوبهدرکل مشکل ازموادشه چون ...

مسواک مخصوص داره؟😱😱😱چرا دکترم اینو نگفت تروخدا بگید بینم چه مارکیه خمیر و مسواکش؟

آها نه من همون روز که قیمه خوردم شب مرغ خوردم همینجوری غذاهای رب دار و ادویه دار خوردم شایدم از همین ...

اها عزیزم اشتباه همینجا بوده باید دکترت میگفت ک نخوری 

اینم ک بچسبه ن غیر طبیعیه من لمینت کردم نمیچسبه

باید چن درجه روشن تر میزنی چون ب مروز رنگش زرد میشه بعدم اینکه شما نباید تا دو روز اینا غذای رنگی می ...

من به دکتر گفتم سفید یخی بذار مامانم و دکتر نذاشتن مجبور شدم آ یک رنگ طبیعی دندون بذارم اههه خب این الان دو سال دیگه باید برم کلی هزینه کنم عوضش کنن

می امروز می خوام برم کامپوزیت 

به نظرت به دکتر بگم خیلی سفید بزنه ؟

خود دکتر اصرار داشت یه درجه سفیدتر از دندونت بزن

مسواک هارد بخر واسه شب و واسه صبح و بعد ناهار مدیوم 

تا یه هفته چای و قهوه و غذای ادویه دار مخصوصا زرد چوبه نباید بخوری 

البته جنس کامپزیت هم مهمه من ۶ سال پیش المانی زدم تا الان یه بارم پالیش نکردم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند