2789
عنوان

کامپوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 31 پست
می امروز می خوام برم کامپوزیت به نظرت به دکتر بگم خیلی سفید بزنه ؟خود دکتر اصرار داشت یه درجه سفیدتر ...

راست گفته بنظر منم یه درجه سفیدتر بزن چون غذاهای ایرانی اغلب رب و زردچوبه دارن نمیشه که تو مهمونی غذا نخوری یا خونه خودت همش غذا های بی رب و بی زردچوبه درست کنی من الان رنگ طبیعی دندون زدم خیلی پشیمونم یخورده زرد شده عکس نمیتونم بدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد هزینت شد فک بالا و پایین با هم زدی؟

نه فقط هشت تای فک بالا رو زدم هر دندونی حدود ۱۷۰۰ شد شایدم بیشتر دستمزد خودشم نمیدونم باهاش حساب کرد یا نه خودم پرداخت نکرذم انقد درد داشتم اصلا نمیدونم اون روزا چجوری گذشت تا مدت ها فقط سوپ میخوردم  من دندونام پوسیده هم بود همزمان هم پوسیدگی ها رو درست میکرد هم کامپوزیت میکرد برا همین هشتای بالا اشتباه نکنم پنج بار سوزن زد توی لثه ام یه سری آهن هم داشت که لثه رو بالا میداد و چندتا تیکه چوب که بین دندونا میذاشت خیلی درد داشتن 

واسه من دوتا دندون جلوم بود خیلی پوسیده بود شکسته بود من دیر رفتم درست کنم گفت چون زیباییه دندون جلو هست این دوتا رو برات کامپوزیت میکنم ، با پر کردن و تراشیدن پوسیدگی و کامپوزیت ۳۵۰۰ گرفت فقط دوتا رو ، ولی نمیدونم جنسش چی بوده الان میبینم همرنگ اون یکی دندونام شده از اون سفیدیه در اومده ، میبینی چندروز مسواک نزنی یه چیزای سفیدی روی دندون میچسبه اونجوری شده کامپوزیتمد، سه روزه مسواک نزدم اینجوری شده

واسه من دوتا دندون جلوم بود خیلی پوسیده بود شکسته بود من دیر رفتم درست کنم گفت چون زیباییه دندون جلو ...

چون دوتا دندونتو کامپوزیت کردی خب  همرنگ دندونهای دیگت بشه ک بهتره تا اینکه دوتا سفید بزنه

مسواک مخصوص داره؟ ازین مسواک های که قوس داره ازون استفاده کردم

اره دکترتون باید مینوشت میرفتی داروخونه میگرفتی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مسواک مخصوص داره؟😱😱😱چرا دکترم اینو نگفت تروخدا بگید بینم چه مارکیه خمیر و مسواکش؟

مارکش رو نمیدونم عزیزم 

بله مخصوص هستن دکترتون باید مینوشت تهیه میکردین از داروخونه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چون دوتا دندونتو کامپوزیت کردی خب همرنگ دندونهای دیگت بشه ک بهتره تا اینکه دوتا سفید بزنه

میدونم ولی میگم زود زرد شده از رنگش بوده یا باید من هرشب مسواک بزنم یا مشکل از موادش بوده؟

چون میخام برم فک بالا و پایین هم پیشش کامپوزیت کنم من اطلاعاتی ندارم دقیق گفتم بچه ها شاید چیزی بدونن راهنمایی کنن، من بخوام کامپوزیت کنم هرشب مسواک بزنم که چه کاریه همون مسواک رو هرشب بدون کامپوزیت کردن میزنم دیگه خخخخخ 

نمیخام مثل این دوتا دندونم که دوروزه مسواک نزدم زود زرد شده اینجوری بشه