2777
2789
دقیقا زیاد تو اینستاگرام هستم

سعی کن ازین فضا ها خارج شی اینستا لحظاتی ک فکرشو نمیکنی رو ناخوداگاهت تاثیر میذاره و حس کمبود بهت میده اونجا افرادی رو میبینی ک شاید فقط ۲۰ درصد از وضع زندگیشونو  به مخاطب نشون بدن و دنبال جلب توجهن 

بنظرم ی دفتر شکرگذاری بگیر هروز بخاطر تمام داشته هات بخاطر شانس هایی ک اوردی بخاطر نعمت هایی ک خدا بهت داد شکر گذاری کن خیلی تاثیر داره واقعا من سه روز انجام دادم خدایی بهتر شدم مثلا حتی میخواستم برم خونه

شکر گذاری میکردم ک جایی رو دارم برم ک توش زندگی کنم

مثلا میرفتم میدیدم ک مامانم غذا درست کرده منتظرمه بابت وجود مامانم شکر گذاری میکردم و بخاطر سلامتی و هزارتا چیز دیگه ک شاید اهمیت نداشته باشه در حال حاظر برات

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاا یه وقتایی فکر میکنم همه چی تحت کنترله یهو به خودم میام میبینم خیلی عقبم و دیدم کسایی که هیچ ن ...

منم تنها امیدم نمراتم بود و الان به شدت نگران آینده تحصیلیم هستم و جوری نیس که بگم اگه کنکور خوب نیاوردم میرم خارج میخونم و... از لحاظ روحی خستم ولی امیدوارم 

منم تنها امیدم نمراتم بود و الان به شدت نگران آینده تحصیلیم هستم و جوری نیس که بگم اگه کنکور خوب نیا ...

من واقعا خودم برگردم عقب حرص نمره و درس و نمیخورم فقط رو مهارت هات کار کن نمره و فلان تهش خاک قراره بخوره