2777
2789

قبلا یه کاربری داشتم اونو پیدا کرد

یکی دیگه جدید زدم دیشب اونم پیدا کرد😐

واااای چرت و پرت گفته بودم خیلیییی اونم به قدری عصبانی بود حد نداشت 

اصلا دیگه روم نمیشه تو چشاش نگاه کنم😑💔لعنت به آدم جوگیر که راجب هر چرت و پرتی تاپیک نزنه اخه یه سری هاش هم دروغ بود اون حالا ول نمیکنه بش چی بگممم اخه😑

یکیش الکی زده بود عاشق اکسمم و حسی ب نامزدم ندارم خواستم پربازدید شه نشد که هیچ نامزدم هم اینو دید😐😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تجربه تاکاربراسرکارنذاری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

🫤😂من شوهرم میدونه دارم هر شب باهم میشینیم میخونم براش اونم یه وقتایی بدش میاد میگه چیزای شخصی ننویس اینجا 🫤😅 الخصوص چندوقت پیش یه دختره الکی نوشته بود من جاریشم🫤😂 من و شوهرم اینقدر استرس گرفته بودیم 

اکانت واگذار شد .

منم یه بار پیش دوستام کلی شوخی الکی کرده بودم بابام همه رو دید فکر میکرد واقعا این کارا رو کردم😐

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚