2777
2789

سلام خانومای عزیز. من ی ماهه میخواستم بچه دارشم، گذاشتم ولی نشد. دکترگفته ضعیفی تخمدان دارم. حالادنبال ی دکتر زنان خوب میگردم که برم تحت نظرش باشم.کسی دکترخوبی برا این مورد میدونه؟ آخه من اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. اینجام کسیو ندارم. کمکم کنید 😢😢

دکتر ارشدی شمارشو از 118بگیر اول خیابون فکر کنم فردوسی سر چهارراه بین امادگاه و فلسطین عالییییه و مهربون من پیشش زایمان کزدم یعنی عاشقشم

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تروخدا این تاپیکو بالا نگه دارید به درد بخور باشه یکم همش تاپیک خیانت و مسخره بازی شده اینجا

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
بازم ممنون. میگم شما درمورد دکترمحرابیان اطلاعات نداربن؟ 

ن عزیزم

دکتر علامه هم خوبه دوتا خواهرن اما نوبت دهی هاشون افتضاااح سخته

وای تروخدا این تاپیکو بالا نگه دارید به درد بخور باشه یکم همش تاپیک خیانت و مسخره بازی شده اینجا

والا بخدا 

انقد تاپیک خیانت خوندم دارم ب شوهرم مشکوک میشم 

سلام عزیز دلم 😘🌹...ببخش وحلالم ‌کن اگه دلت رو ناراحت‌کردم‌ تو تاپیک خروج روح از بدن ....اونجا که باغم گفتی به مامان بابا سلام برسون حس کردم برات غم بار بود واحتمالا سقط یا مشکلی داشتین به این علت اومدم حلالیت بخوام ازت...منو‌ببخش😥🙏

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیز دلم 😘🌹...ببخش وحلالم ‌کن اگه دلت رو ناراحت‌کردم‌ تو تاپیک خروج روح از بدن ....اونجا که ب ...

سلام عزیزم. نه خداروشکر مشکل سقط و...نداشتم. کلا احساسمو گفتم. نه فدات ناراحت نشدم مهربونم

سلام خوبی یه سوال داشتمازت،نمیدونین چرا کاربر مامان طوفان تعلیق شد یهو؟؟

سلام قربونت. والا نمیدونم. ی پیامم برا من فرستاده بود تو شخصی ولی هر کاری کردم باز نمیشد بعد فهمیدم تعلیق شده. همش میگم نکنه بهش گفتیم میتوتیم براش پول بزنیم و..تعلیقش کردن😖