2777
2789
از کجا باید شروع کنم که بتونم رو همسرم تاثیر بذارم

به نظزم اگه سعی کنید خصوصیات اخلاقیتون رو تقویت کنید و در کنارش نماز و ... هم بخونید و واجباتو انجام بدین اینجوری ممکنه روی ایشون هم تاثیر بذاره چون تغییر توی اخلاق و رفتارتون رو میبینه.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اسی جان به نمازت احترام بذارو برای نماز ارزش قائل شو تو‌سجادت تسبیح و عطر داشته باشه به کلمه هایی ک سر نماز میگی یاد معنی هاشون بیوفت و از کجا بخواه بسیار لذت بخش 

اصلا زمان زیادی نمیبره نماز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علم اخلاق اسلامی چجوریه

علم اخلاق میگه باید فضائل اخلاقی رو کسب کنی و رذایل اخلاقی رو از دلت بیرون کنی 

وقتی مثلا شما با مهربانی رفتار کنی جذبت میشه 

میگه آره اسلام با این چه کرد پس منم به دین بچسبم 

باید احادیث بخونی پای منبر علما بشینی 

مثلا سمت خدا نگاه کن وقتی نگاه میکنی شوهرت میاد میگه چای بده . علم اخلاق میگه اخم نکنی و نگی بذار سمت خدام نکاه کنم اصلا علم اخلاق میگه سمت خدا تعطیل چرا؟ چون شوهرت زده میشه از دین .میخوایم شوهرتو بکشانیم سمت دین دیگه .این مثال بود

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

علم اخلاق میگه باید فضائل اخلاقی رو کسب کنی و رذایل اخلاقی رو از دلت بیرون کنی وقتی مثلا شما با مهرب ...

من خودم می‌دونم میتونم چونکه هم خودم هم همسرم خیلی از دین فاصله نداریم میتونیم تغییرکنیم

فقط اینکه سر ایران و آمریکا یکم اختلاف نظر داریم

من خودم می‌دونم میتونم چونکه هم خودم هم همسرم خیلی از دین فاصله نداریم میتونیم تغییرکنیمفقط اینکه سر ...

آها 

اون چی میگه 

شما چی میگی؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان جنگ ایران و آمریکا میگه سیاسیت یه بازی کثیف اینا از سیاستشونه...اینا دارن سر قدرت جنگ میکنن.... ...

من باهاش حرف بزنم قطعا درست میشه 

ولی خب نمیشه هیچوقت 

منظور این که درست میشه ولی باید کار کرد روش.

باهاش کل کل نکن رو مسائل سیاسی. 

نماز روزه میگیره؟

من باهاش حرف بزنم قطعا درست میشه ولی خب نمیشه هیچوقت منظور این که درست میشه ولی باید کار کرد روش.باه ...

نه دیگه اونم مثل خودم نه نماز میخونه نه روزه میگیره

نه دیگه اونم مثل خودم نه نماز میخونه نه روزه میگیره

شما آیات و روایات در مورد اهمیت نماز رو جمع آوری کنید 

و هروز مطالعه کنید

یه حدیث هم روزانه با شوهرت بشین بخون تا یواش یواش نماز خون بشید

پاک کردم.ایشاالله که موفق میشم

انشالله 

برای شروع فقط نمازت رو بخون ( به نظر ساده میادولی سخته مداومت داشته بهش) و اخلاقت با همسرت بسیار بهتر بشه وقتی ببینه تاثیر نماز اینقدر روی شما مثبت بوده اون هم جذب میشه ضمنا یادت باشه شما برای تشکر از خدای خودت نماز میخونه نه نمازخون شدن همسرت .

اینو هم بگم حدیث داریم که کسی که ایمانش زیاد بشه محبتش به همسرش زیاد میشه واقعا درسته وقتی خودت مومن تر بشی ناخودآگاه میبینی که بیشتر عاشق همسرت هستی پس اینکه میگم باهاش مهربونتر باش معنیش این نیست که فیلم بازی کنی واقعا این اتفاق میوفته.

راستی حالا که میخوای نماز بخونی ممکنه یه وقتایی نزدیک وقت نماز همسرت خواسته ای داشته باشه که نباید پسش بزنی فقط باید زرنگ تر باشی و قبل تمام شدن وقت نماز غسلتو بکنی و نمازتو بخونی ، خداخیلی دوستت داره که این فکر افتاده توی ذهنت تو میتونی ، التماس دعا