2777
2789

اره دیگخ

.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

انشاالله خدا کمکتون کنه و ثابت قدم باشین🌱

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

همسرم خیلی دلسوز و مهربون

شما اول واجبات خودتون کامل بجا بیارید 

محرمات هم کامل ترک کنید. 

مکارم اخلاق و هم بدست بیارید.

اگه این سه گام بردارید شوهرتون هم مذهبی میشه.

البته خیلی کلی گفتم. 

وقتی شما با اخلاق اسلامی زندگی کنید تکوینا روی شوهرتون تاثیر میذاره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

از کجا باید شروع کنم که بتونم رو همسرم تاثیر بذارم

عزیزم قبل از انجام هر کاری، نمازت را اول وقت بخون، همیشه تمیز و آراسته باش، با مهربانی و لطافت با همسرت حرف بزن، موقعی که کنارش نشستی هر روز زیارت عاشورا را بخون، یک دور تسبیح صلوات، تا اون ببینه، و از شما الگو بگیره،زمان بگذر تا نتیجه خوبش را در زندگیت به زودی ببینی، 

همش امروز و فردا میکنم

یک بار بخونی عادت میکنی 

یه سجاده گوشه خونه پهن کن که اگر هم یادت رفت جلو چشمت باشه 

برنامه ای ک اذان داره نصب کن 

وقت نماز اذان ک داد ب شوهرت بگو‌بریم مسجد 

از کجا باید شروع کنم که بتونم رو همسرم تاثیر بذارم

باید با علم اخلاق رفت جلو 

راهکار ش اخلاق هست 

علم اخلاق اسلامی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد