2777
2789
عنوان

شوهرم درگیر رابطه قبلشه

312 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین😞

بین یه جدل بزرگ عقل و احساسم گیر افتادم

خیلی اتفاقی از روی پیامی ک همسرم ب تراپیستش داده بود و توی اون پیام نوشته بود  که :مهرباترین و بهترین عشق زندگیمو از دست دادم و جدا شدم  ازش که هر دو لذتبخش ترین خس های پاک رو در کنار هم داشتیم که بعد از گذشت شش سال هنوز ثانیه نبوده که بهش فکر نکرده باشم 

این پیامو دیدم ک کاش نمیدیدم 

ما پنج ساله ک ازدواج کردیم و یک بچه ی سه ساله دارم 

از اون لحظه دارم خفه میشم احساس میکنم این پنج سال با فکر کردن بهش داشته بم خیانت میکرده 

ازش که توضیح خواستم بم گفت قبل از تو بوده و اکر ب ازدواج ختم میشد شاید چالشی میشد و از هم متنفر میشدیم اما چون رابطه جایی تمام شد که هیچ خاطره ی بدی ازش توی ذهنم نیست نمیتونم فراموشش کنم

نمیدونم بمونم و بسوزم  و بسازم  و خودمو ب خریت بزنم یا راهمو ازش جدا کنم 

نمیدونم چیکار کنم 😞😞😞😞 چه راهی درسته 

توروخدا کمکم کنین خیلی ناراحتم 

خیلی حس بدیه

فکر کن شوهرت داره با تو س.ک.س میکنه و اونو تصور میکنه

خدا بهت صبر بده ...

این نوع رابطه رو برای دشمنم هم نمیخوام

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز همسر شما از عشق سابقش یه بت ساخته داره اونو عبادت می کنه که اصلا واقعی نیست

اما شما رو خودت کار کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ای خواهر تو فقط میدونی شوهرت ب عشق سابقش فکر میکنه من ی طومار سک س چت و کانال صیغه یابی و قرار رابطه با زنای فلان از تو گوشیش دراوردم درحالیکه عاشقش بودم اونوقت نگا کرد تو چشم بابام گفت مگه چیه ۴تا پیام بوده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
ای خواهر تو فقط میدونی شوهرت ب عشق سابقش فکر میکنه من ی طومار سک س چت و کانال صیغه یابی و قرار رابطه ...

وای خدای من این مردا چی ان؟؟؟ عه 

هنوز داری باش زندگی میکنی؟ 

وای خدای من این مردا چی ان؟؟؟ عه هنوز داری باش زندگی میکنی؟

ی فرصت دادم چون بار اولش بود و چون بچم ۳ ماهش بود اما بازم خیانت کرد فحش داد توهین کرد تحقیرم کرد خودش و خونوادش نابودم کردن آخرش دستمزدم شد اینکه گفت جذابیت نداری برام و روز زن رفت تقاضا طلاق داد الان تو پروسه مشاوره هاشیم خیانت دومش رو ک رو کردم التماس و گریه ک غلط کردم نگو عوضی میخاسته حرف من نشه بعدا خودش اقدام‌کنه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
ی فرصت دادم چون بار اولش بود و چون بچم ۳ ماهش بود اما بازم خیانت کرد فحش داد توهین کرد تحقیرم کرد خو ...

واقعا نمیدونم اسمشونو چی بذارم 

همسر منم همینطور… هیچ بی حرمتی نبوده ک تا حالا ب من و خانوادم نکرده باشه با اینکه واقعا حق من و خانوادم این نبوده 

البته ما شیش ماهی میشه ک یذره بینمون اختلاف افتاده اما اون با تمام قوا سعی در حفظ کردن رابطمون داره … با تمام حرف ها و بی حرمتیایی ک شیش ماه پیش مرد باز رابطه رو جوش داد اما اینبار نمیدونم چرا نمیتونم این کارشو ببخشم …. همش بفکر جداشدن ازشم … اما ترسی ک دارم ترس از دید بد اطرافیامه … حقیقتش دیگه توان و حوصله رنج های بیشتر برام نمونده ، ترس از اینده ی بچم ترس و  رنج نگاهای سنگین اطرافیا رنج توضیح دادن 

با این حال هنوزم مصمم ک جدا شم 

نمیدونم باید جیکار کنم … این دردو تا همیشه ب جون بخرم یا رها کنم همه چیو