2777
2789
عنوان

شوهرم درگیر رابطه قبلشه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 19 پست
به اینم فکر کن اونم داره عذاب میکشه و راه برگشتی برا اونم نیست بهتره بسازی و زندگیتو درست کنی کنارش ...

مطمعن نیستم ک داذه عذاب میکشه😞 

هر لحظه ممکنه بره سمتش 

من ک نمیتونم تمام عمرمو صرف این کنم ک هیچ شکافی توی رابطه نیوفته ک ایشون فکرش نره جای دیگه 

تعهد ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن نیستم ک داذه عذاب میکشه😞 هر لحظه ممکنه بره سمتش من ک نمیتونم تمام عمرمو صرف این کنم ک هیچ شکا ...

نه اگر بره اون زن مطمعنا عمرش و زندگیش ک سرمایه گزاری کرده براش دیگه حاضر نیست از دست بده برا چند روز لذت.اشتباه نکن زندگیت خراب نکن الان همه خانواده ها درگیر این موضوع ان مثل اعتیاد ک زمانی خیلی بد بود 

ساده بودم باختم

چجوری

شما خودتم به تراپی نیاز داری

چه حسی گرفتی از حرفش؟ حس بی ارزشی؟ احساس کردی باید بری؟

باید مدیتیشن کنی رو کودک درونت کار کنی

باید طرحواره های روانت رو پیدا کنی

این کتابو بهت پیشنهاد می کنم

زندگی خود را دوباره بیافرینید 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
واقعا نمیدونم اسمشونو چی بذارم همسر منم همینطور… هیچ بی حرمتی نبوده ک تا حالا ب من و خانوادم نکرده ب ...

ببین عزیزم منم بارها ختلاف پیش اومد در حدی ک هربار میگفتم اینبار دیگه تمومه اما اسندفه واقعا فرق داره تو عصبانیت و برای تلافی حرفای من ک بهش گفتم خائنی گفت توام مرد میاری خودت گفتی میخام مرد بیارم ینی حرف تو دهنم میزاره بعد چون خودش اقدام کرد برای تقاضا طلاق و خیلی هم زرنگه توافقی داد ک همه حق و حقوقمو نده و چون دم‌گوشم وقت خاب گفت بزار ی زن دیگه بگیرم بهم لذت نمیدی و خیلی چیزای دیگه ازش کاملا دل کندم اینبار منم ترس آینده بچم و خودم حرف مردم و همه ترسای دیگه رو دارم اما دیگه نمیتونم تحمل کنم ینی اینجا دیگه جای من نیس اون برای من تموم شده و اینکه من الان تنهام بعد طلاقم تنهام چیزی عوض نمیشه حداقل عصابم راحت آرامش دارم اون رانندس ۱۰ روز نیس و من حبسم تو خونه ۲روز میاد ک همش جنگه و باز نیس پس تموم بشه بهتره

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند