2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

204 بازدید | 11 پست

جاریم امده بود خونمون منم مشغول کارام‌بودم اونم با اونیکی جاریم حرف میزد بعد همچی تموم شد و رفتن 

فهمیدم اونیکی جاریم گفته به مادرشوهرم که ما رفتیم اونجا محلمون نداده در صورت که میدید چقدر درگیر بودم مرغ و قرمه سوپو سالاد خودش اماده نشده که😮‍💨 تا رسیدن هم وقت ابکشم شد یکم دیر رفتم جلو در ولی خودش باید شعورش بکشه که نکشیده بعد یکیشون بارداره من بچه ندارم گفته که حتما حرصش گرفته فلانی بارداره منم به مادر شوهرم گفتم بارداری کاری نداره گربه خیابونم میتونه منم بخام همین امشب میتونم چیزی نیست که بخوام به اون حسودی کنم اگه نبوده فعلا خودم نخواستم کافیه اراده کنم مگه فقط اون میتونه باردار شه در ضمن من تو فکر بارداری هم هستم و خدا شاهده خیلی وقته یعنی قبل بارداری ایشون ....ولی میترسم این فکر کنه چون اون اورده منم میخوام بیارم در ضمن اون بچه چهارمشه و اصلا سنش با من یکی نیست  بیست سال از من بیشتر سنش بنظرتون بارداریم عقب بندازم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو یه دیقه نزا ببینم چی میگی..خخخ

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بارداری رو که خودتون با خواست خودتون تصمیمشو بگیرید نه با لج بازی و چشم و هم چشمی

بابت مهمونی هم میگفتی ارههه خیلی دست تنها بودم با هزار تا کار و چند مدل غذا اتفاقا توقع داشتم میبینن انقدر دست تنهام بیان پیشم هم دور هم پاشیم بگیم بخندیم هم کارامونو بین حرفا انجام بدیم

مطمینم فکر میکنه چون اون اورده منم میخوام بیارم ولی فکر کنه بجهنم چکار کنم 😑

به نظرم هنوز برای مادر شدنت زود هست...

چون،هنوز به اون پختگی نرسیدی 

ببخشید رک گفتم...

تصمیم به مادری انقدرررر مهم و بزرگ و سرنوشت ساز هست که با یک حرف نسنجیده به تعویق نباید بیوفته