2777
2789
عنوان

حس میکنم به روانشناس نیاز دارم

63 بازدید | 8 پست

چن وقته همش افسرده م دوست ندارم جایی برم

دوستم بهم گفت فردا بریم فلان جا گفتم نه بعد یکی گفت این افسرده شده فک کنم و خندید 

نمیدونم راست میگن یا نه ...

دلم برا خیلیا تنگ شده فشار کارایی ک دارمم روم زیاده

و همش حس تنهایی میکنم

حتی وقتی با بقیه صحبت میکنم

واقعا دوس دارم گریه کنم ولی حتی نمیتونم گریه کنم 

از اونورم واقعا هزینه این ک بخام برا روانشناس د اینا بدم ندارم بنظرتون باید چیکار کنم 

بیشتر از حال روحیت بگو شاید من بتونم یکم راهنماییت کنم چون خودم سالها درگیر افسردگی و چنتا مریضی روح ...

خیلی حس تنهایی میکنم ادمای اطرافمو میبینم هر کدوم یا  ازدواج کردن یا نامزدی چیزی دارن اونایی هم. ک ندارن انقدر اجتماعی هستن ک سرشون شلوغه ک تنها نمی مونن ولی من هیچکی تو زندگی م نیست ک حتی باهاش درد و دل کنم  و واقعا دلش بخواد بهم گوش بده ... از اونور اومدم یه شهر غریب و سرم شلوغ شده بخاطر کارم استرس اونم هست 

گاهی وقتا پنیک اتک میکنم شبا 

گاهی وقتام همش افسرده نشستم کار میکنم کلا وضعم اینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حالت فرایندهای که خیلی کوتاه هم عنوان کردین حالت فرایند گوشه گیری و انزوا طلبی ندارین  چون علل صورت فیزیکی و یا عاطفی و احساسی، از دیگران بریده ندارین چون گفتین دلتنگی دارین واسه دیدارهاشون بیشتر سطح هورمون کورتیزول که ایجاب با شرایط تون هست احساس اظطراب و استرس پیش میاره واستون 

برای افسردگی چیزایی که برای خودم مفید بوده و از روانشناس شنیدم اینه که میدونم سخته ولی باید سعی خودتو بکنی 

سعی کن دوست پیدا کنی تنها نباشی سعی کن لذت های کوچیک برای خودت فراهم کنی مثلا خوردن یه خوراکی خوشمزه یا نگهداری از یه‌گیاه یا دیدن یه فیلم حال خوب کن یا گوش دادن به آهنگ مورد علاقت 

رژیم غذایی هم خیلی توی درمان افسردگی نقش داره غذاهای سالم بخور کافئین و شیرینی رو سعی کن حذف کنی آب زیاد بخور 

و حتما حتما حتما کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون اگه نخوندی چون خیلیا که افسردگی داشتن بعد خوندنش دیدشون نسبت به زندگی عوض شده یکیش خودم 

شما حالت فرایندهای که خیلی کوتاه هم عنوان کردین حالت فرایند گوشه گیری و انزوا طلبی ندارین چون علل ص ...

نمیدونم راستش از ادمای اطرافم خیلی وقتا ناامید میشم ولی این تنها بودنم و دوست ندارم پس هر جور باشه سعی میکنم اون ارتباط رو حفظ کنم  ک روحیه  بدتر از این ک هستم نشه ... 

حالا شما پیشنهادی دارین بنظرتون برا اینی ک گفتین باید چیکار کنم :(

برای افسردگی چیزایی که برای خودم مفید بوده و از روانشناس شنیدم اینه که میدونم سخته ولی باید سعی خودت ...

مرسی عزیزم حتما کتابی ک گفتی رو میخونم امیدوارم حال منم خوب بشه باهاش ممنون بابت راهنماییت 

نمیدونم راستش از ادمای اطرافم خیلی وقتا ناامید میشم ولی این تنها بودنم و دوست ندارم پس هر جور باشه س ...

اول باید روح و افکارتون سبک کنید با یادداشت برداری کردن شروع کنید بعد قسمت معنوی زندگیتان دقت کنین چه جایگاهی قرار دارید و واقعه پذیرا باید سلیب ارکان ها داشته باشین از تغذیه و باشگاه ورزشی ها جز برنامه هاتون بیارین و گزینه ها که انرژی مثبت سالم دارن پیش رو بگیرین که افکارتون سبک بشه و از انرژی منفی ها دور بشین و آرام باشین و نشستن با آرامش را تمرین کنید به درونتان گوش بدین فیلم های خوب و اهنگ ها خوب انرژی مثبت انگیزشی ها گوش کنید ب  چیزهایی فکر کنید که صلح، زیبایی و آرامش و سالم و پاک هستن تا شوق اشتیاق تون انگیزش بخوره از داشته هاتون وشکر گذاری هاتون بابت داشته هاتون همه مواردها کارها و تغذیه هاتون یادداشت کنید یادداشت برداری روال انجام هرروزنون قرار بدهین ،به امید روز های خوب عالی تون الهی آمین