2777
2789

وقتی کسی دیر سین میزنه یا موقع صحبت تو صفحه چت نمیمونه خبری نمیگیره پیگیر نیست باید چجوری بهش بفهمونی که این رفتار تورو اذیت میکنه اما در عین حال مثلا یجوری نباشه که انگار محتاج و آویزونشی 

لطفا در قالب یه پیام کوتاه و خوب و با سیاست بگینش که در عین اینکه نشون میدی این رفتار اذیتت میکنه اویزونم نشون داده نشی

بگو آهای ک و ن ک ش چته 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسط چت بگو اگه فرصت نداری و مجبوری هی از صفحه چت بری بیرون میتونم وقت دیگه‌ای باهات صحبت کنم خودم هم الان مشغله دارم

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

برات مهم نباشه. بی توجه باش. خودتو اینقدر وابسته و درگیر نشون نده. جواباش.  یه خط درمیون بده

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶